Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (03-06-2013)
**g чадо,
време е да обявиш беспристрано резултата !!!)
![]()
безпристрастно
........................
безпристрастно
........................
Фицомир има 50 точки за прогнозата за 129.50 при евро йена
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ГОТОВО,
ИЗЧИСЛИХ ГО!!!!!!!!
REDA ВОДИ СЪС 150:25
================================================== ===
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (03-06-2013)
Шефче, ама и твойто женска му работа.
Сега кат сме се разбрали, аз после звъня на Абе, викам му, шефа каза, после на БББ, викам шефа каза, после те звънят на Драги, викат шефа каза и така. Сега ако ме караш да звъня пак, тя заповедта за 97 още не е стигнала до всички и нова ще пускаме. Тотална обърквация ще стане.
Затова , много те моля, придържай се към една цел![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
добре, айде, от мен да мине, ама без писмено споразумение вече не си вкарвай телефона в действиеШефче, ама и твойто женска му работа.
Сега кат сме се разбрали, аз после звъня на Абе, викам му, шефа каза, после на БББ, викам шефа каза, после те звънят на Драги, викат шефа каза и така. Сега ако ме караш да звъня пак, тя заповедта за 97 още не е стигнала до всички и нова ще пускаме. Тотална обърквация ще стане.
Затова , много те моля, придържай се към една цел![]()
няма да ги търгувам, ама ми е интересно дали наистина ще отиде дотам![]()