Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-06-2013)
bombe (17-06-2013)
И аз мисля , че трябва да качи на 1.3420 .................................................. ..
----------
Но утре мисля, че трябва да отиде 1.3510 и от там корекция.................................. ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
tehnièski
е нагоре...................................... ...............
но много вони вече у зоната
а и къси мераклии нема да продават................................
защото какво да купят?акциии? стоки?.....................дето са издути до пръсване................
затова всичкото дето дето се е вкопчило в еврото.........................
/защото виде че ни банки ни руснаци ни природни бедствия, ни социални напрежения
ни инфлация , нищо не го лови..................даже самият драги не мож го събори................/
ЩЕ ПАПКАТ ЗЕЛЕН ХАИВЕР ПО ЕВРОПЕИСКИ.....................
С 700 ПИПОНА.......................... ОТВЕСНО.............!!!!
----------
ПОНЕДЕЛНИШКИ КЪСО СЕГА ОТ 3344...........................ИИИИИИИ
КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Happy68 (17-06-2013)
1. но много вони вече у зоната - пристрастно мнение, не се основава на аргументи.
2. а и къси мераклии нема да продават................................ - пристрастно мнение, липсва основание.
3. защото какво да купят?акциии? стоки?.....................дето са издути до пръсване................ - няма връзка с двойката.
4. затова всичкото дето дето се е вкопчило в еврото.........................
/защото виде че ни банки ни руснаци ни природни бедствия, ни социални напрежения
ни инфлация , нищо не го лови..................даже самият драги не мож го събори................/
С 700 ПИПОНА.......................... ОТВЕСНО.............!!!!- Абсолюютно пристрастно мнение. Основава се единствено на желание
5. ПОНЕДЕЛНИШКИ КЪСО СЕГА ОТ 3344...........................ИИИИИИИ
КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? - отворена позиция на база добро самочуствие
Алф, прегледах ти контролното и ти го оценявам на 3+ (само заради доброто желание, което проявяваш).
Надявам се да разбираш от майтапЧестно казано има съвсем малко по-добра вероятност рейнджа да избие нагоре.
Как е майстори?
Днес съм протестно настроен и не ми се търгува.
Все пак ми боде очите един триъгълник на еврото, дето уж го пробихме нагоре преди мъничко, но върна.
Все пак ще го пробвам. Бай 1.33493 бид, стоп 1.3294, лимит 1.3422.
Айде успех.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Да не пробие само надолу триъгълника, че го има и този вариант..................
аи ко става с тези къси .................................................. .................................................. ............![]()
alf (17-06-2013)
и ти го оценявам на 3+1. но много вони вече у зоната - пристрастно мнение, не се основава на аргументи.
2. а и къси мераклии нема да продават................................ - пристрастно мнение, липсва основание.
3. защото какво да купят?акциии? стоки?.....................дето са издути до пръсване................ - няма връзка с двойката.
4. затова всичкото дето дето се е вкопчило в еврото.........................
С 700 ПИПОНА.......................... ОТВЕСНО.............!!!!- Абсолюютно пристрастно мнение. Основава се единствено на желание
5. ПОНЕДЕЛНИШКИ КЪСО СЕГА ОТ 3344...........................ИИИИИИИ
КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? - отворена позиция на база добро самочуствие
Алф, прегледах ти контролното и ти го оценявам на 3+ (само заради доброто желание, което проявяваш).
Надявам се да разбираш от майтапЧестно казано има съвсем малко по-добра вероятност рейнджа да избие нагоре.
аз го оценявам само на' +"
но щом държиш да е три пъти повече............. нема ти развалям маитапчииското настроение
бомбе сега като резне ..................надолу какви ще ги мъдриш?
незабравяи че макар и ветеран съм в рекордите на бг за прогноза с точност до пип за деня
/285 пипоня/ и още лежим на старата слава...............................![]()
КинО (17-06-2013)