ДъаОлег, сори че чак сега се включвам, ама домочадието се е тръшнало с един вирус и малко бях зает.
Питаш ме резонен въпрос. Отговарям - за мен всичко е вероятностни модели. Към момента на входа ми за мен беше по-вероятно да тръгнем надолу. Обясних защо. После нагоре не намерих вход. Не, защото нямаше, а защото моделите не бяха от тези, които ползвам. Няма нищо страшно в това да ми вземе стоп - случва се в над 40% все още
![]()
Добрю ютрю
Понеже е облачно и мрачно навън
имам чувство, че ЖИУОТНИТЕ не
ПРОЦЕДИРАТ, а блажат в сън!!!
Ади ставай и се СТРОЯВАЙ !!!!!
За разсънване това:
http://www.youtube.com/watch?v=dyCADfVdkk0
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къ върна вчера........................................ ...............
не го допусках..............................
добре че си стоях на ръцете, замалко да влезна къс фул.........................
----------
надолу имаме само две подкрепи силни..........
1.2924
1.2906
мисля че ще ги тества................................. за кои ли път? за да се спусне до 1.2768
нагоре пак не ги виждам..................само бави спускането като се връща при настоящите котировки........................докога? некои по опитен и светнат да помогне?РЕДА ти ко шъ каиш?
съпротива има чак при 3050- 3108 зоната...................................... ....но да я тества преди 2768.............................................. не ми се връзва...................
----------
може да видим и 2768 и 3050................днес...................... ...................направо съм раздвоен.................................. ........![]()
Последна редакция от alf : 30-05-2013 на 07:05
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Вероятно като излезнат данните от САЩ ще се разберекъ върна вчера........................................ ...............
не го допусках..............................
добре че си стоях на ръцете, замалко да влезна къс фул.........................
----------
надолу имаме само две подкрепи силни..........
1.2924
1.2906
мисля че ще ги тества................................. за кои ли път? за да се спусне до 1.2768
нагоре пак не ги виждам..................само бави спускането като се връща при настоящите котировки........................докога? некои по опитен и светнат да помогне?РЕДА ти ко шъ каиш?
съпротива има чак при 3050- 3108 зоната...................................... ....но да я тества преди 2768.............................................. не ми се връзва...................
----------
може да видим и 2768 и 3050................днес...................... ...................направо съм раздвоен.................................. ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Индексите:
Японските са с много надоле и гледат надоле.
ДАКСа е на текущи и гледа надоле, а ДАУ
е почти на текущи и гледа надоле.
Въобще в момента е ЧЕРВЕНЯСАЛО!!!!
Седим си и си мислим.,,,,,,
Днеска пак няма да е лесно !!!
Първия вариант е да тръгнем да минаваме
зоната на съпротива 1,2997-1,3013 и при
успех ТЕЛЕТАТА могат да се надяват на 1,30333.
Втория вариянт е, че при неуспех в зоната тръгваме
на тест към долната част на РЕЙДЖОВИЦАТА.
По-точно нещо около 1,28555.
Въобще днеска търговията може би ще с кросовете на йената!!!
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Хепи да даде един лекичък анализ по
графиките над един час, че картинката
много се промени в последните дни.
Пък и месеца затваряме скоро,,,,,,,,,,,,,,,
ДубрутрЯ пианисти,
Въобще не ми е ясна ситуацията .... В зона за продан сме,,,обаче импулса вчера ми се видя доста силен, а такова нещо , съм чувал и от опит знам, че не се контри![]()
![]()
....Taaaaa днеска ще седя и ще дебна в храстите , докато се ориентирам какво става...Така или иначе рейнджа почва да се стеснява...скоро ще избие на някъде...
Под 1,2924 села се препотвърждава, стига курсоТ да го подмине като хората де....
Успех само и единствено на Ж.![]()
![]()
Само не разбрах bombe - то от наще или от ваще е ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ФОРУМА КАТО ВЧЕРА САБАЛЕ ПАК УМРЕ !!!!
.................................................. .......................
Днеска много чиста търговията. Сел 1.2972, стоп 1.2999, там ще търсим бай, ако пробие.
ДАКС си стискам вчерашната къса на близо 140 точки профит, чакам го да бие днеска зоната 8285 и да се пързулне едни 100 точки надолу.
Кросовете на йената ги чакам надолу. Много важни нива са в момента, под тях сел за поне 50 бързи точки, но ще се концентрирам в индекси и евро/долар, йени нама да търгувам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (30-05-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви