нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
REDA (30-05-2013)
REDA, какво да им процедирам на графикитето от 4ч нагоре си е все рейндж. Аз лично не очаквам днес да направим пробив нагоре, май ще е утре, но ... пазара знае повече
ще ми изглежда по-красиво, ако преди това направи едно захождане надолу. Абса вчера да беше изкупувал по-малко
, че сега да бяхме някъде по средата, ама ....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (30-05-2013)
Обяснете, но требе СТАМБАТА да каже!!!
По-големите ми е ясно, че пресичане на по-малката
с по-дрътата отгоре надоле значи тренд надоле
и обратното, обаче на 1 минутната не е много сигурно,
освен, че съм забелязал, че предвещава големи движения,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (30-05-2013)
Happy68 при йените на дневна не се ли заформя даун тренд?
При долар йена има силен мечи сигнал,поне аз това виждам
----------
докът го напиша и то почна да се изсипва
.................................................. ....................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~, това от малките графики, кръстоската - означава, че пазара е в момент на пренастройка на настроенията, виж и на 30м как червената отдолу подпира.
А от големите графики: долар/йена е по-вероятно да направи някакво падане докъм 99,50 някъде. А за е/й ми е съмнително, там свещите не са толкова ясни - предполагам, че ще е нещо с клизма (вероятно еврото няма да пуска толкова надолу, не знам) докъм 129,70.
~@~ (30-05-2013)
[COLOR="navy"]kyso ot 2971
нема кво да го мисля,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, стопа на днешният връх
даваи доларе
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ей, го абса вече е къс с 2 позиции, да видим днеска ще има ли същия резултат.REDA, какво да им процедирам на графикитето от 4ч нагоре си е все рейндж. Аз лично не очаквам днес да направим пробив нагоре, май ще е утре, но ... пазара знае повече
ще ми изглежда по-красиво, ако преди това направи едно захождане надолу. Абса вчера да беше изкупувал по-малко
, че сега да бяхме някъде по средата, ама ....
ТРъгнаха йените и индексите надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Happy68 при йените на дневна не се ли заформя даун тренд?
При долар йена има силен мечи сигнал,поне аз това виждам
----------
докът го напиша и то почна да се изсипва
.................................................. ....................
~@~, за мен проблема на падането се състои в кендъла от 23 май - и при двете двойки е с дълга долна опашка и движението след това се развива в рамките на тези опашки. Не че няма да има движение надолу, но не вярвам да е тренд.