РАЗКЕКЕРЧВАТ Никея в момента.
Не знам защо обаче,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
РАЗКЕКЕРЧВАТ Никея в момента.
Не знам защо обаче,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Целия пазар се научи, че американците вторник наливат кинти, чакат ги да мине наливането и селл оф.
Колкото и да наливат, големите хедж фондове бягат от никей, оттам и ще падат кросовете на йените.
Много ще им стане трудно на Абе и компания да поддържат тези нива, но долар/йена 100, никей 14000 според мен ще се споразумеят.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Привет на всичкиЦелия пазар се научи, че американците вторник наливат кинти, чакат ги да мине наливането и селл оф.
Колкото и да наливат, големите хедж фондове бягат от никей, оттам и ще падат кросовете на йените.
Много ще им стане трудно на Абе и компания да поддържат тези нива, но долар/йена 100, никей 14000 според мен ще се споразумеят.
и като се споразумеят какво следва????
----------
и на мен ми е за един тест горе на 1,29 ..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля да депозирам и да влеза фул............................................ .....................................
късо.......................................... ..........
не мога се стърпя...................................... ......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf (29-05-2013)
1,2571еврото спрямо франка
що така са го отървали там?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ми 300 пипа рейндж на валутите, 200-500 на Никей.
Ако нивата са хем изгодни за износители, хем добри за създаване на инфлация, ще си седи там, до ново разклащане.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Happy68 (29-05-2013)