Постановление на Конституционния съд на Германия
утре ще е решението алфред и след него 1.33000 ще остане в историята![]()
Постановление на Конституционния съд на Германия
утре ще е решението алфред и след него 1.33000 ще остане в историята![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вероятен план на германците за борба с твърде скъпото евро,добро понеделнишко утро
нещата взеха много да се сго.........няват.........................
германците и ецб си спретнаха конфликт................ относно изкупуването на облигациии на закъсалите........държави........ ......
даже конст. съд на немско...................... ще се произнася дали ецб не е превишила правомощия
и германия да напусне зоната...............................
от туи ко ще излезе................................... освен разкикерчване като почнат изявления..................?
----------
http://www.social-europe.eu/2013/05/...-and-politics/
.................................................. .................................................. .................................
което им е много неизгоден в външнотърговски аспект.
Въпроса главния тука е кога ще сработи !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДубуртрЯ файсбук манЯци,
Днеска мислим да порейнджим до Америката в интервала 1,3194-1,3242 придружен с фалшиви пробиви.
На 1,3194 и 1,3201 имам някакви седмични подкрепи/съпротиви и затова курсОТ като падне под тях подскача като ужилен
Изтърват ли го под 1,3194 , ще се търси 1,3115 и рязко нагоре. Квот ще става,си мислим, че ще става през американската сесия .
Успех на Ж.
РЕДЕ, понеделник е брЯ...нидей почва седмицата с юркане...най-мразим тъй![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (10-06-2013)
БАБО МЕЦО що точно "файсбук манЯци"???
Требе да има ГЪРЧ яко особенно за ЖИУОТНИТЕ
за достигане на висока концентрация, която
води към високи финансови резултати!!!
Особенно на ЖИУОТНИТЕ, че концентрацията им
е трудна, щото все за едене, пиене ,,,и подобни неща мислят !!!![]()
alf (11-06-2013)
Добро утро, аз си чакам 1.3342.
Добрата новина е, че индексите поеха нагоре, с тях и долар/йена поема. Цел 1000 пипса измерени от дъното или 104.97 с възможности за разтягане.
Индексите тръгват за върхове, само Никей няма да успее, но при него в процент от дъното покачването ще е най-голямо.
Дакс е за 8800+ ако някой мераклия е решил да скъсява. Аз там ще се озъртам и ще пиша разбира се.
Времево днес през американците трябва да мъчим новия връх в еврото, та аз вече купих 1.3196, стоп 1.3156, цел 1.3333
Стискам си цяла палитра дълги индекси, но няма да ги развивам тука, че са 8 отделни позиции.
----------
Прави ми впечатление, че явно няма бонуси и безумния спам спря. За целия уикенд има няма 20 мнения в темата за дискусиите.
Поздравявам админите, за което![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh чадо,
НАЧАЛНИЦИТЕ тука казаха, че бонуси ще има !!!
++++++++++++
Що днес нов връх????
Смяташ, че йената ще бута нагоре еврото ли???
Няма днеска никакви новини за връх, просто времево му идва времето, да речем може да качи до 3240 и да отложим за утре.
Как сте агънца???
REDA (10-06-2013)
Абса чадо,
Виж как на ПРОЦЕДИРАНЕТО съм го
заковал сабале пък малко благодарности:
-"РЕДА счита, че има голяма вероятност за РЕЙДЖОВИЦА
в граници 1,3175-1,3225,,,,,,,,,,,,,,".![]()
Бачовото, благодарностите ги раздава пазара, купуваш си долу на 80-90, затваряш на 20 и готово.
Ей сега на 3220 ми благодари с едни 20 пипа на 2 лота. Други благодарности не ща.![]()
Как сте агънца???
REDA (10-06-2013), Emil Enchev (10-06-2013)