AlfРЕД може да е заради ИМПРЕСИЯТА,
че заслепява те от всякъде и блокираш
на РАзум !!!![]()
AlfРЕД може да е заради ИМПРЕСИЯТА,
че заслепява те от всякъде и блокираш
на РАзум !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПП.
РЕДА
на седмична наистина см еоще в бичи тренд при1.2761..60 ...го пробиваме и правим заявка за обръщане
но заявката може да не бъде одобрена...............................
----------
може може
то аз на разум винаги съм блокиран.................................. ....![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Аз не съм затворил, имам стоп над върха. Че бях без стоп до снощи, стъпих вчера на криво и се контузих, та там си изтървах нервите. 2 седмици ще търкям дивана, като гледам размерите на глезена ми.Добрю ютрю
Днес съм на предПРОЦЕДУРНИ размишления.
Понеже не знам защо такъв опитен търговец
като plovcity снощи твърдеше, че сме били в
бичи тренд почнах днес от най-голямата графика.
Двете последни свещи са с дължина съответно
456 и 447 пипа, като втората е свящата на БАБА МЕЦА!!!!
За днес най-важно число излиза засега 1,2800 !!!
Аз моля Хепи да помогне с дневна и седмична,
че особено на последната има един КРЪСТ дето
се чудя кой ще ПОГРЕБЕ !!!!
ЖИУОТНИТЕ да се РАЗМЪРДВАТ веке !!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gjfjXXdEiV0
----------
Absa чадо,
сега като гледам колко е ДАКС
седим и си мислим, че изтървал
си си нервите със затварянето,,,,,,,,,,,,,,
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ще поровя какво казва НАРОДНАТА медицина
по-късно когато имам време !!!!
Та щото спомена за швейцареца снощи
да ти кажа, че РЕДА има две малки къси от
1,26000 и 1,25909 с лимит 1,25111.
Добре ли е щото казваш, че швейцарското БНБ
ще сложи патерицата на 1,25000 ????????
П>П>БАБА МЕЦА я няма сигур щото снощи
е джаскала бири до сабале.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (23-05-2013)
ДубрутрЯ психопати,
След ~160 пипоня изсипване вчера, не че курсОт не може да тръгне нагоре - може, но аз ще предпочета да търся
късото
Зоната от 1,2871-1,2895 е идеалка за скъсяване, щото там ми са навъдиха едни подкрепи, дет сега трябва да са
съпротиви + разни каки и т.н. Над 1,2915 става вече сложно...
Предлагам да направим ново дъно, малко по-ниско към 1,2777 и да порейнджим преди бай Драгни да говори в
22 : 30.
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
MoneyMaker (23-05-2013), REDA (23-05-2013), КинО (23-05-2013)
REDA (23-05-2013)
То и миналата година се коментираше и 1.25, и 1.30. Но и да го подпрат, не ми върши работа. Суапа е отрицателен и в двете посоки.
Kaто го направиха 1.20 падна супер много пара. Бай на всеки тест надолу, цел 7-10 пипа. Чисти сделки, ама тъпото броки тогава ми смъкна маржина на франка на 1/10.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?