Абе аз като говорех за никей, че има още до 16300, не ми обърнаха внимание. Явно ще се пъпли нагоре още.
Абе аз като говорех за никей, че има още до 16300, не ми обърнаха внимание. Явно ще се пъпли нагоре още.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Могат каквото си поискат, ние само трябва да се настроим по техния план. 700-800 милиарда долара са това, голяма част отива за рефинансиране на предни вливания в държавен дълг, но в тях е ножа и хляба, да му мисли японския пенсионер, неговите спестявания се опитват да изпапат.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Mииии то японския пенсионер требе
да си е обърнал йените при курс
под 80 за долар>йена и сега да не му пука.
Те по-умните сигурно са ги врътнали !!!
П>П>ДАКСа как се изпусна !!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам те японските пенсионери в почивките от тай-чи яко чейндж връткат и санджета на туристите
Къ си а Бачо![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абса чадо,![]()
некво изменение на обстановката от сабале ????????????
----------
Пуууууууууууууууууууууууу
на РЕДА му гепиха стопа .![]()
Ами Швейцария отива на отрицателни лихви официално и за всички.
Преди 3-4 мин Дъдли от ФЕД вика, че имат нужда от 3-4 месеца за да напаснат нужната политика.
Тез пайчове може и да са решили да оставят решенията за есента, да не си развалят кефа лятото.
Равносметката дотук.
-Япония продължава с принтенето на 3 смени
-Швейцария ако принти, то ще е неофициално, но за сметка на това бият отрицателна лихва, за да гонят капитал. Те няма да го изгонят, но поне ще печелят от това, че са убежище.
-Чакаме ФЕД
Как сте агънца???
На кантар съм, сякаш ме надиграха тука във фундамента. Все по-силно си мисля, че ФЕД ще са на изчакване при сегашното положение. Което е добре за дългото ми сребро, но по-зле за късите ми ДАКС-ове.
По всички сметки, трябва да почват да охлаждат балоните в индексите, но май май е повече пожелателно.
Що пък да го правят, а не ДАКС 12000 примерно и ДАУ 24000
Как сте агънца???
Оффффф
Сложна е таз материя !!!
Въобще това дето правят последните
5 години не е правено с такива темпове
и огромни мащаби никога. Та и последствията
не са много ясни. Та набалончините индекси
могат да гръмнат по силно от ядрен взрив и
то без запалка !!! Четох тия дни Бъфет дето
говори за т.н. "сенчесто" банкиране.
Пак са поичнали да пробутват на клиенти
секуризирани уж ценни книжа в темпове
доближаващи предкризисните. Бе,,,,,,,,,,,
Предкризисните ги издухахме отдавна, ти остави но ипотечните кошници са на нива отпреди кризата, че и участниците са същите, Фреди и Фани, само дето сега наливат по 40 милиарда дивидент за американското правителство, а не за акционери като преди.Оффффф
Сложна е таз материя !!!
Въобще това дето правят последните
5 години не е правено с такива темпове
и огромни мащаби никога. Та и последствията
не са много ясни. Та набалончините индекси
могат да гръмнат по силно от ядрен взрив и
то без запалка !!! Четох тия дни Бъфет дето
говори за т.н. "сенчесто" банкиране.
Пак са поичнали да пробутват на клиенти
секуризирани уж ценни книжа в темпове
доближаващи предкризисните. Бе,,,,,,,,,,,
Как сте агънца???