Френският президент Франсоа Оланд призова да бъде създадено икономическо правителство на еврозоната, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
http://banks.dir.bg/2013/05/17/news13917634.html
туй ще е добре за еврото в дългосрочен план![]()
Френският президент Франсоа Оланд призова да бъде създадено икономическо правителство на еврозоната, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
http://banks.dir.bg/2013/05/17/news13917634.html
туй ще е добре за еврото в дългосрочен план![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (17-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поправка..предлатгам в следващите 4 часа да рейнджим в интервала 1,28601-1,28607....кой е ЗА................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Mного евтино. То и тук е толкова....
Че всеки месец ли трябва да се купуват дрешки ?![]()
Кафетата.....Дизеле, ти ако за едните кафета ще ходиш до там, по-добре си стои тука бре, българските са дори по-хубави
Въобще с под 5К€ на месец въобще и не мисли за извън БГ![]()
А като се набуха кът ГАНЮ петък съботаБе не са скъпи....ма той ше е сам..400-500 евро квартира, 150 евро ток,вода и телефон,200 евро манджа, 100-200 евро транспорт....станаха 1000 , 6-700 за дрешки и кафета и към 300 може да си отделя на месец за 2 хубави годишни ваканцииМоже да живее добре, според стандартите на средната класа
с пръжоли и след това измаха бутилка уиски на диско
и сметката избегала горната !!!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
да не говорим че зимните месеци тока е 300 лева , което предвид топлия климат там се спястява доста от този разход
разликата дали си в БГ и там като пари не е голяма ако се смята подробно![]()