Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
драгата (17-05-2013)
човек ако иска и 10 000 евра може да похарчи на месец, зависи от приоритети , моите не са да дрема в дискотеките и кръчмите всеки ден
предпочитам да си развивам форекс бизнеса и ако вадя малко повече да си увеличавам капитала![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам всеки месец у нас се купува по нещопа и испанците обичат да пазаруват
![]()
С 5К на месец в Испания живееш почти баровски животи много испанци биха ти завиждали
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тая подкрепа 1.2850 май няма да можем да я бием, докато не минат новините в 15.30![]()
forex-tr, гледам го на минутката. Има силен продавач според мене. Големи кендъли за на юг. И след това дребните почват бавно да възстановяват нивата. След което следва пак изсипване. Знам ли??
аз съм дълги на 100% днес
търся им 50 пипа лимит на 1.29110
сигнала ми е по Н1 и Н4![]()
Бутилка уиски с няколко безалкохолни в нормална дискотека ти е 50-70 еврото требе да е ебати и скота да ходи всяка седмица самичък да люска по бутилка
А с 10 евро сядаш у ресторантче и се напукваш като за последно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ОФИЦЕР РЕДА, тези които се изнасят 5К€ не могат изкарат, но е по-добре с 1000€ там, отколкото с 250€ в БГ да стоят.
А да изкарваш 2К€ и да живееш перфектно в БГ и да отидеш няъде където 2К€ ще са нищо повече от супер бедност по техният стандарт....не го разбирам.
20К на година ако изкарваш, трябва да караш максимум колело. А кола може да имаш чак дохох над 50К(ако мислиш разумно). Това е за щатите, но цените на автомобилите, жилищата(били те под наем или не), са си високи. Образование, здравни услуги, транспорт, каквото се сетиш е много по-скъпо от БГ.
аз да не съм такъв пияница да пия по бутилка, алкохол рядко пия, основно бира
да седна на биричка с мезе нещо и салата става