Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това, което си написал е прекрасно, но в живота се налага да се взимат някакъв вид решения. И според теб, КО прайм в таз ситуация????? Ако никой не гласува, мислиш ли, че кандидатите ще се сменят? То е хубаво да се крититскува, ама тя критиката трябва да е придружена и с предложение зарешаване на проблема.Пенчев, много добре казано
За мен всеки който отиде утре да гласува е кръгъл ГЛУПАК
Как може да се очаква адекватно управление от творците на тези циркове...
....българина е нечовешки КРЕТЕНкак може да идеш да гласуваш за човек който ВЕЧЕ те е отвратил като политик
Аз не видях нито една АДЕКВАТНА предизборна кампания с КОНСТРУКТИВНИ аргументи....просто липсват.
Някой като каже - "Щом не си гласувал, нямаш право да критикуваш"..
...добре де ял съм лайно, трябва ли да ям второ понеже имам надеждата ,че може да е по-вкусно от първото
...нямам думи а и не ми пука,...който остава в БГ да се оправя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Водка с швепс битер лимон--------------------
----------
Да се бойкотират всички избори, докато не се промени избирателната систематова, което си написал е прекрасно, но в живота се налага да се взимат някакъв вид решения. И според теб, КО прайм в таз ситуация????? Ако никой не гласува, мислиш ли, че кандидатите ще се сменят? То е хубаво да се крититскува, ама тя критиката трябва да е придружена и с предложение зарешаване на проблема.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Какви избори бре, избори след 25.05............................................. ..............
----------
липса на стимул ли.............................................. ............................................![]()
Happy68, според мен 90% от вината е в хората....просто такива гафове не трябва да се оставят да отминават във времето и хората трябва да държат отговорност на политиците...при доказване на вина да следва затвор.Това е решението за мен...това, което си написал е прекрасно, но в живота се налага да се взимат някакъв вид решения. И според теб, КО прайм в таз ситуация????? Ако никой не гласува, мислиш ли, че кандидатите ще се сменят? То е хубаво да се крититскува, ама тя критиката трябва да е придружена и с предложение зарешаване на проблема.
В нормална държава при подобни издънки като гербаджиските....следват оставки.
Има проблеми, но няма виновни....не е нормално.
Така е, Насе, съгласна съм и въобще не ми харесва това, което става. Но реалността е съвсем друга. Всички ние само приказваме, философстваме, ама файда от това няма. Затова, като не сме направили нищо за промяна на статуквото, нямаме право да съдим, а трябва да реагираме по реалната ситуация, според съвестта си. Но действие трябва да има, не може да се оправдаваме с такива приказки, нямаме право.Happy68, според мен 90% от вината е в хората....просто такива гафове не трябва да се оставят да отминават във времето и хората трябва да държат отговорност на политиците...при доказване на вина да следва затвор.Това е решението за мен...
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нормално е така да е , но факт е че това да се случи пак минава през някаква политика.Happy68, според мен 90% от вината е в хората....просто такива гафове не трябва да се оставят да отминават във времето и хората трябва да държат отговорност на политиците...при доказване на вина да следва затвор.Това е решението за мен...
А докато гласуват само твърдите привърженици и циганите, няма как да стане.
В една Франция избирателната активност е 80-90 %, там техните депутати са свикнали си обгрижват електората, защото ха нещо не прави и гори, но хората участват активно.
Само с плюнчене по форумите и на маса с оставаме в статуквото, искаме промяна, но и ние трябва да се променяме.
мисля го бавно и славно нагоре да ходи това евро![]()