фицката, ти като оставиш някаква част от позицията да отлежава къде и е стопа, местиш ли го, или го държиш на плюс няколко пипса докато не стигне таргета![]()
фицката, ти като оставиш някаква част от позицията да отлежава къде и е стопа, местиш ли го, или го държиш на плюс няколко пипса докато не стигне таргета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако е позиция за деня таргета е по-малък и съответно оставям стопа на + няколко пипа, но след като цената излезне от рейнджа в който е отворена позицията. А ако е по-дългосрочно го местя под дънатаКато дългата отворена на @3021 в момента стопа е на @3158
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (01-05-2013)
Фицка, при 1000$ акаунт и такъв тип управление с колко долара на пип влизаш ?
Защото в момента цената на около 50пипса над стопа ти. А 50 пипса са си доста както и да ги гледам. И не ти схващам логика на тези позиции.
драгата (01-05-2013)
Oleg, Днес не се брои много страни почиват
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цялата позиция беше 4 стандартни лота(акаунта беше малко над 2К$), в момента стоят 2, които всеки момент ще бъдат затворени на @3222
. Каква логика търсиш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, За двойния връх съм на 100% съгласен
ама дъното нещо не ми се връзва може да бъркам нещо но не ми се вижда като двойно дъно а като глава с рамене
Значи риск 50% на акаунта с таргет съответно удвояване няколко пъти, така ли ?
И после какво правиш ? Пак започваш от ~2К$ ли ?
драгата (01-05-2013)
Дане оставям в сметката
Това е бъкет, не банка
----------
Подкрепата е при пробива и на мен ми изглежда като двойно дъно при подкрепа![]()