фицката, що така те е хванала липсата? ..............![]()
фицката, що така те е хванала липсата? ..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я аз пак да преместя темата
Фицката, сега като ти се осъществиха таргетитеи като поотмина еуфорията от днес, може ли да споделиш, какви ти бяха задните тайни еретични помисли
, за да влизаш от няколко дни дълги при еврото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей Хепи
Паднаха 3 подкрепи на дневна без грам корекция
Е таквоз при еврото не бях виждал
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ето нов елемент в учебника за желаещите да учат.
Само за сравнение, ако някой чете - на база индикатори и графика - сигнала за бай идва чак на днешния тест на дъното - беше си необходимо, ама можеха да го направят по-нежно
оопс, честито за печалбата![]()
Бе то цялата таз ситуация не ни бърка много, защото нали знаеш, че входовете са на 5 мин., но някак си неконфортно се чувствах тез дни отваряйки къси и все с едни малки таргети от по 20-50 пипа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
еее, мен си ме бъркааз съм на големите графики. А за ситуацията от последните дни си прав - и за къси не беше удобно, за дълги пък още не беше готово - ама днес ги уреди и двете
като попа
- едната с преобладаващо внимание
![]()
фицката, там където е първия пулбек(11 бара преди "важния тест) след формацията глава с рамене и цената е между мувингите би ли купил?