Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (24-04-2013)
albagpipe,
ай сега - окъси го от върха..... за около 40-50 парчета
.................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз много отдавна съм захапала и захапвам от половин дума по принцип, когато нещото е казано ясно. обаче май ти не захапваш.ти правиш ли се или да ти казвам няколко пъти подред - че да захапеш ???
НЕ СЪМ пред платфромата постоянно като вас.
поглеждам я 1-2 пъти през час - два...
нямам време да реагирам на бързи движения и да местя стопове ...
и анализите през деня са ми супер повърхностни...
хванал съм се на 1 бас - че Йената (долар) няма да пробие 100 тая седмица.
ти искаш ли да се хванеш ?
това, което ти казвам не знам захапа ли го - по-добре по-малко пипове отколкото загуба. извинявай, но този шорт си го пуснал точно преди да си тръгнеш от работа и си имал възможност да го наблюдаваш вкъщи на спокойствие часове наред. цената е стигнала на 1-2 пипа от целта ти в 5,25 бг време, т.е. 21,25 твое, знам, че си бил пред компа, това дали си се занимавал с друго е друг въпрос. Идеята беше друга - по-близки, но сигурни лимити ли да слагаме или по-далечни и несигурни.
Знаеш ли какво правят големите банки: " Те не гонят големи движения. Правят сделки с много милиони и закриват позициите доста бързо. "
http://www.portmoneto.com/index.php?t=791 - точка 2 от статията.
Но ако си решил да придобиваш самочувствие по този начин - с хващане на много пипсове наведнъж, прав ти път.
Иначе на баса вече се хванах, няма връщане назад.
Последна редакция от Eli2356 : 24-04-2013 на 16:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
бях пред компютъра снощи - да...
овардих 2-те йени да се кача от върха и това е ... повече не съм се занимавал с форекс...
приключвам тая седмица 1 проект за едни клиенти и нямам никво време да се цъкля пред форекса...
квот - такоз.
като дойде време на реалната сметка - тогава ще съм по внимателен...
ама не мисля да "издребнявам" със сделките...
ей на - казах ти че чакам 128 на USD/JPY и ми е се тая дали ще ми удари стопа...
докато не стигне там - не кеширам.
дано да не те е боцнал шиша
колко хубаво ми захапал добавката ...
обърка ги пак с лудата яна или смяташ толкоз, че ще се качичакам 128 на USD/JPY
то едно си мислим, друго става... като пропуснеш половината лимити, заради неиздребняване, може и да си преосмислиш тактиката.
Ако имаш предвид долния шиш на м15, а виждам, че има и няколко предходни такива, вкл. онзи големия от снощи, това ми говори само за едно - големите играчи купуват при всеки спад. прави си изводите.
иначе не търгувам в момента, нямам как да ми навредят шишовете, даже и да искат. и аз имам по-важни задачи в момента.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
шефчето съм го '"шортвал" още миналата седмица...
не се притеснявай за мен...
а на мен ми се струва че именно с тия шишове големите играчи пробват сериозно цената за надолу а и да поизбият стоповете малко... ама малките балами веднага се качулят за нагоре
Последна редакция от MAMYTA : 24-04-2013 на 17:14
По-добре слагай сигурни стопове щото от тях ти идва дроудауна на системата.....
Избираш си една времева рамка-графика (примерно М5 щото алф брукс "работи" по нея.....), правиш си анализ за вход и стоп. Лимит не слагаш.....Избираш си колко Време можеш да си с отворена позиция и ако в рамките на това Време пазарът е с теб не пипаш нищо,до момента до който, То не Изтече....След което касираш задължително-даже и да е загуба ( в смисъл стопът ти не е достигнат,но и печалба няма.....)....След загуба никога не качвай обема - макар в нета и в тъпите книги да пише точно обратното! Обем се качва след печеливша сделка,но и там има правила и не е беазраборно да надуваме позиции след всяка печалба.
ПС: Стоп никога не се мести - даже и да е на плюс,щото това е в противоречие на всякакви правила!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (24-04-2013)