Мерси за меродавното мнение, тъкмо да не се ровя из нета, че само това ми липсва... май ще подмина "обучението" и ангажирането с тези Телетрейд, въпреки "обширната им и успешна дейност"... И без това си имам вече няколко брокера и ми идват в повече.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обичам СЛЪНЦЕТОООООО
Днес доволно се напекох, замалко да слънчасам, изпих и един лимон с медец, ядох голям дюнер с много месо, храних рибите на гребната![]()
Трябваше да се заредя, че пак няколко дена ще е лошо времето.
п.п.А Марица е много пълна. От бряг до бряг е покрай гребната. Много е хубаво. Сега да видим тези язовири като вземат да преливат пак, ще слушаме ли за наводнения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може би не могат да открият този талантлив и проницателен кандидат-трейдър, който търсят...http://jobs.isic.bg/showJob.php?job_...ome.php%3Fln=2
Ето виж за какво говоря точно,3 обяви са и ги има от 7 месеца.....зимата и аз мислех да се пробвам ама се отказах след като не чух едно положително мнение за тях![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обичам СЛЪНЦЕТОООООО
Днес доволно се напекох, замалко да слънчасам, изпих и един лимон с медец, ядох голям дюнер с много месо, храних рибите на гребната![]()
Трябваше да се заредя, че пак няколко дена ще е лошо времето.
п.п.А Марица е много пълна. От бряг до бряг е покрай гребната. Много е хубаво. Сега да видим тези язовири като вземат да преливат пак, ще слушаме ли за наводнения.
Мдааааа, бая поразии ще направи пак, па и язовирите са пълни до горе.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда много хубав ден беше днес май навсякъде но вече гърми трещи и една чернилка![]()
ко стаа има ли жени трейдари ся тука не разбрах![]()
Forex търговия е много полезна за жените, особено за тези, които не могат да излизат навън и да работят за аа добър Forex печелите им осигурява много добра спечелил у дома, но проучването е основната важно в нея, така по-добро проучване форекс търговия, а после най-доброто от късмет дами
asdf,
напълно съм съгласна с твоето мнение.
Как успя да го формулираш толкова добре
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
тука сме бре, какво си се запритеснявал
ама вече едва гледам
уморена съм от шопинг и кафета с приятелки
докато им изслушам проблемите
добре,че съм малкоо отнесена, че много много не ми пука
но пък си купих хубави парцалки
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb