Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така ли? Нямам идея какво обещават - преди малко случайно видях офертата в един сайт за намаления. И има едно изречение: "Всеки, успешно завършил обучението, получава възможност да стане персонален трейдър в компания TeleTRADЕ", което се чудех какво значи??? Но повече ми хареса предишното изречение "Всеки, започнал реална валутна търговия с компания TeleTRADЕ, получава обратно реалната цена (300 лв. като бонус на валутния пазар) и други инвестиционни бонуси" - срещу 45 лв получаваш 300 бонус, ако правилно разбирам... От любопитство бих го посетила тоя курс. Не знам добри ли са им условията за търговия и има ли смисъл да си отделям от времето, вместо да си печеля през това време както си знам![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-04-2013 на 17:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи да те светна ....Те имат обява за работа за трейдър и анализатор от 6 месеца,като преди това трябва да минеш курс 3 седмици...преполагам е същия...той преди струваше 160 лв,като те вземат на работа ти връщаат парите....само ,че досега не съм чул някой да са го взели наработа..в някой форуми просто има много негативни коментари за този курс специално.
Eli2356 (06-04-2013)
Не знам - ако наистина дават 300 лв бонус, не е зле. Обаче като им гледам спредовете и суаповете.. говорят сами по себе си:Значи да те светна ....Те имат обява за работа за трейдър и анализатор от 6 месеца,като преди това трябва да минеш курс 3 седмици...преполагам е същия...той преди струваше 160 лв,като те вземат на работа ти връщаат парите....само ,че досега не съм чул някой да са го взели наработа..в някой форуми просто има много негативни коментари за този курс специално.
EURUSD (Euro vs US Dollar) Спред:3 Суап за дълга позиция, -0.05, Суап за къса -0.91 - С цялата си наглост са сложили отрицатален суап и на покупките, а някои брокери дават положителен, други 0, но чак отрицателен досега не бях виждала.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
http://jobs.isic.bg/showJob.php?job_...ome.php%3Fln=2
Ето виж за какво говоря точно,3 обяви са и ги има от 7 месеца.....зимата и аз мислех да се пробвам ама се отказах след като не чух едно положително мнение за тях
Eli2356 (06-04-2013)
чета ви чета ви и не мога дави се нарадвам не ми се пише чак!
Само едно нещо продължава да ме учудва,всички в този форум криете ли се от някой,престъпници ли сте ,никой няма аватар със собствена снимка,защо е тази потайност?
Това звучи прекалено добре за да е вярно , почти сигурно са измамници, като повечето български брокери..........................Така ли? Нямам идея какво обещават - преди малко случайно видях офертата в един сайт за намаления. И има едно изречение: "Всеки, успешно завършил обучението, получава възможност да стане персонален трейдър в компания TeleTRADЕ", което се чудех какво значи??? Но повече ми хареса предишното изречение "Всеки, започнал реална валутна търговия с компания TeleTRADЕ, получава обратно реалната цена (300 лв. като бонус на валутния пазар) и други инвестиционни бонуси" - срещу 45 лв получаваш 300 бонус, ако правилно разбирам... От любопитство бих го посетила тоя курс. Не знам добри ли са им условията за търговия и има ли смисъл да си отделям от времето, вместо да си печеля през това време както си знам
Eli2356, мнението ми не е меродавно, но за толкова години как не чух една добра дума за тях, поне еднаТака ли? Нямам идея какво обещават - преди малко случайно видях офертата в един сайт за намаления. И има едно изречение: "Всеки, успешно завършил обучението, получава възможност да стане персонален трейдър в компания TeleTRADЕ", което се чудех какво значи??? Но повече ми хареса предишното изречение "Всеки, започнал реална валутна търговия с компания TeleTRADЕ, получава обратно реалната цена (300 лв. като бонус на валутния пазар) и други инвестиционни бонуси" - срещу 45 лв получаваш 300 бонус, ако правилно разбирам... От любопитство бих го посетила тоя курс. Не знам добри ли са им условията за търговия и има ли смисъл да си отделям от времето, вместо да си печеля през това време както си знамВиж отрицателни мнения за тях в нета и из форумите, стотици и хиляди. Изводите са си за теб
![]()
Защо пък трябва да имам аватар със снимка....![]()