Ха и от мен доброутро, ден,т е започнал интересно с озито, докато сме събирали силици.
Тук не сме пробили 3050 и аз мисля, че надолето още актуално е![]()
Ха и от мен доброутро, ден,т е започнал интересно с озито, докато сме събирали силици.
Тук не сме пробили 3050 и аз мисля, че надолето още актуално е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!Пожелавам успешен ден на всички!Мисля че днес пак ще е като вчера,рейндж 1,3030-1,2970
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Набухах снощи на бонусната сметка на инстата някакъв дълъг ДАУ. Уж са написали, че се търгува без прекъсване, но го сложили само американска сесия.
И сега се чудя как да си прибера 20-те точки горница, май ще ги хеджирам с друга платоформа. Кат ги мързи да работят.
Иначе индексите, доколто ги има за търговия са на добри условия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
мастит търговец ,па се доверява на глупостите писани по сайтовете на брокеритеНабухах снощи на бонусната сметка на инстата някакъв дълъг ДАУ. Уж са написали, че се търгува без прекъсване, но го сложили само американска сесия.
И сега се чудя как да си прибера 20-те точки горница, май ще ги хеджирам с друга платоформа. Кат ги мързи да работят.
Иначе индексите, доколто ги има за търговия са на добри условия.
парен каша духа да знаеш. аз например първо пробвам два три дни на демо за такива скрити капанчета![]()
Как сте агънца???
То на това демо се стреля здраво - или , или...
П.С. Добро утро - еврото не ми е много ясно за момента
В крайна сметка може и да е за добро. Дау пробива нагоре и ще го оставя до американската сесия.
Как сте агънца???
Роке едно питане бре....ти оня сериал дето го препоръча "Touch"..... заради фибото в началото ли....
ПП БИГ БАБА БЕЪР балираш ли...балираш ли.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Който не е чел ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-",,,,,,,, курсо да се движи в РЕЙДЖОВИЦА
в граници 1,3020-1,3060(1,3085)."
Дали горната ще издържи????![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА