Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само дето бонусите не могат да се теглят. Все едно, трябва да се търгува с тях и да се печели, ако искате да теглите пари за харчлък. Затова така - тук 10, там 20 пипса - поне в рейнджа. Щото хубавите движения май не са толкова често напоследък. От една седмица сме в рейндж.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо няма да стане в 12 : 00. Реакция няма да има. И ще почне един възходящ рейндж до довечера в 21:00 заради beige book - a А не знам дали забелязваш от петък американците купуват кат невидели....а те няма си оставят магерето в калта...щом са решили да купуват, значи еврака ще расте.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
една къса метнах от 1.30390 да видим
много съпротиви проби та едно слизане може да видим![]()
а според мен вече доближаваме дъното на рейнджа и е време да се мисли за дълги…….
бе никой не говори да не се търгува ,но да спазваш нормален ММ а не да изнасилваш нещата...трудно ми е да направя 200-300 % накрая на месеца...Само дето бонусите не могат да се теглят. Все едно, трябва да се търгува с тях и да се печели, ако искате да теглите пари за харчлък. Затова така - тук 10, там 20 пипса - поне в рейнджа. Щото хубавите движения май не са толкова често напоследък. От една седмица сме в рейндж.
ivaceda (06-03-2013)
„Берлинер цайтунг”: Николас Мадуро поема задълженията в държавата
06 март 2013 | 11:09 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
kupa, тоя е твои човек........................................ .................................................. ...![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Късите не захапаха и прибрах 7 пипона.
Ива, аз изхождам от 6-те процента, които правя месечно. Но за да ги правя и да търгувам спокойно, риска ми е 0.4% на сделка, при близки стопове 0.2%. А пък с такъв риск, за да изкарам 1000 лева са си ми нужни едни 9-10к евра акаунт.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ivaceda (06-03-2013)