Горе-долу така беше, само че ставаше дума за непити от мен питиета. В едно кръчме си бях поръчал само една шкембе чорба с малка мастика /арак/, а се оказа, че съм "ял и пил" за близо цели триста долара!!! Никога няма да го забравя това "ядене".....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ако беше пак в същата ситуация какво би направил, за да избегнеш това? Въобще може ли да се избегне подобна неправда?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Предвид обстоятелствата - не. Сметката ми я донесоха двама мъжаги, които не търпяха възраженията, изказани от мен, още повече, че аз се възмущавах пред тях на английски, който те хич не разбираха.....
Според мен, тази постановка си беше един от бизнесите на заведението, защото в момента, когато това ставаше, в кръчмето нямаше други хора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ужас!Предвид обстоятелствата - не. Сметката ми я донесоха двама мъжаги, които не търпяха възраженията, изказани от мен, още повече, че аз се възмущавах пред тях на английски, който те хич не разбираха.....
Според мен, тази постановка си беше един от бизнесите на заведението, защото в момента, когато това ставаше, в кръчмето нямаше други хора.А разбраха ли, че си българин или са си мислели, че си богат канадец или нечии друг гражданин-паралия?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В онези години аз даже и не съм си мечтаел да бъда канадец. Бях отишъл в командировка от фирмата, към която работех....
Сигурен съм, че на тях не им пукаше какъв съм - просто ме издоиха яко. След това си мислех а какво ли би станало ако ги нямах тези пари!?
щяха яко да те осурвакат първо и после да те заключат в кухнята цяла седмица да миеш чинии...
Eli2356 (05-03-2013)
Леле, наистина... Ами както си мисля, че трябваше да направят колегите в нощния бар, където пак така ни надписаха - поръчваш и искаш да платиш веднага, не накрая, още преди да си консумирал - интересно тогава какво ли щяха да кажат?Или щяха да донесат някаква фалшива сметка и после повторно да я донесат или да откажат плащане в началото. То от такива всичко може да се очаква.
ти не се притеснявай - винаги ще намерят начин (физически) да ти вземат парите за "сметката"![]()
Ще му вземат, ама преди това ще трябва да му направят скенер на стомаха и алкохолна проба, да докажат наистина ли е изял и изпил за 300$. Пък ако е така, щом трябва и чинии ще мие половин месец, че 300$ за една седмица няма да изработи, в Турция средната заплата е 940$, а те сигурно ще го таксуват по минималната 470$.
Спомням си, че като се прибрах в хотела издумках една цяла бутилка "Плиска" /носех я за бизнес подарък/ за да неутрализирам душевния дискомфорт от това кръчме. Пътьом си бях купил някакви много вкусни ядки.....................