А добра ви вечер,
Днес пак не съм пускал, само чаках, дебнах, чаках - даже и стинки от говорене нямам,
Ай и аз да добавя за последно към февруарския - долар, два -
А добра ви вечер,
Днес пак не съм пускал, само чаках, дебнах, чаках - даже и стинки от говорене нямам,
Ай и аз да добавя за последно към февруарския - долар, два -
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оня ден песа един таралеж намери - по същия начин се държеше с негодобре още един......На Кумчо Вълчо му се доеб*ло, и тръгнал из гората...да търси жертва, но се разнесла мълва и всичките животни се изпокрили-в гората настанала гробна тишина.Спрели да пеят птичките, мишките се скрили дълбоко в дупките си , даже и орлите кацнали на най-високите канари...Вълчо се отчаял не може да си удари една злоб*рка защото ще му се срине реномето ..КАКВООООО ДА ПРАВИИИИИ...но в този момент чул някой да пее по пътеката...радостно започнал да подскача Вълчо и скочил в храстите потривайки ръце.....Наближил пеещото гласче и Вълчо скочил и го грабнал .....какво учудване настанало когато Вълчо видял Медената питка в ръцете си..Тя започнала да плаче и да го моли..:" Не ме яж Вълчо , моля те пусни ме.." а Вълчо изобщо не я слушал а само я въртял във въздуха и си мърморил.."Само да видя от къде говориш ..маама ти де*ба...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ААааааааааааааааааааааааа аааааааааа Боби ... тоз беше връхтът
ТакаааааааааааНе смятате ли всички, че поведението и речникът ви, на всички, е неподходящ за ентелегентни търговци, списващи във Форекс форум
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bobi3x (28-02-2013)
пазача бай Иван тръгнал на поредния оглед в черешовата градина да види дъл няма крадци.......докат си обкалял какво да види под едно дърво купчинка костилки....и не само това ми и продължават да падат отгоре....тихо тихо се приближил под дървото и дигнал главата нагоре...гледа гледа чифт та*аци....казал си бай Иван ей сега ще те наредя....качил се и гепал крадеца за мудите и със строг глас кой си ти бре....ни звук ни стон....стиснал ги той колкот сила има...и пак кай кой си и от де си бре....тишина....както ги бил стиснал усукал той торбата с дисагите на крадеца и отново същия въпрос...тоя път се надал глас - Слави....пазача кой Слави бре....НЕМИЯ....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз и аз останових напоследък недоволност от него - бавно отразяват данните, а от работата не достъпвам други сайтове от типа, то не че от там търгувам де.
Но определено и аз мисля да ги махам, ама пуст навик![]()
това ми е любимия виц, направо щях да се напикая първия път когато един приятел ми го каза....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ама тва тука ли Фицка, тряа ли да се четат 50-тината станици дето съм опуснал.
А долара тъкмо гледам май си фаща пътя![]()