Днеска много хубав ден да му се невиди.
37 точки от ДАКС
62 от евро/долар
Току що си купих 20 акции на Епъл на 435.52
Айде приятел уикенд на всички.
Днеска много хубав ден да му се невиди.
37 точки от ДАКС
62 от евро/долар
Току що си купих 20 акции на Епъл на 435.52
Айде приятел уикенд на всички.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Напсувах те, защото те помолих веднъж човешки да не ме наричаш шпионин . И пак ще те напсувамДа те ева у бокл..ка
Не каза защо вчера заблуждаваше хората да купуват от върха![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ОП ОП ОП .....дало първия таргет....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
аааа не е от мойта партия тоз - аз само кюфтета лапамНа едно кръстовище един камион с яйца се преобърнал и ченгето звъни по телефона:
-Алоо , Бърза помощ ли е? Тука един си изпотроши яцата и ...а... какво..... органа ли .....къде е ли ... ъъъ .....ми органа е на телефона
.................................................. ........................................
На това му се вика кур ,ама налапал телефон![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
...... Ми като не можах да търгувам тези дни както се полага сега съм се засилила да наваксвам точно кога не трябва, ама.... спомням си един петък миналата година - мърдаше повече от припокриването на европейската и американската сесия чак до затварянето.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
петъците са интересни понякога
а ако си оставила дългото - честито![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД няма лошо....винаги съм бил добронамерен аз...и са радвам много на успехите на другите....КУЧИК що така с лошо????
РЕДА отдавна е приключил с търговията
и му дреме яко на къде ще е курсо !!!
РЕДА направи много печеливши дни и
даже се чуди с тоз тежък грип дето кара
и дето постоянно му е лошо как успя
да постигне подобен резултат,,,,,
Не го слушай ПРАСЕТО щото се оказа,
че е агент-провокатор и платен шпионин на брокитата !!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (01-03-2013)
Вкараха риск апетита пак. Долар/йена е показателна. Другата седмица пак сме нагоре. А толкова гот се търгува на падащ пазар![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?