Novak при две успешни сделки му звучиш доста натегната.Дай по-ведро.
Да съм казвал някъде, че ПА е единственият метод ? Не, не съм.
Да съм казвал, че е просто ? Не, не съм, дори твърдя точно обратното.
Ти казвала ли си, че не ти е ясно къде да си слагаш стоповете ? Да казвала си. Това знаеш ли защо е така Новак ? Защото не разбираш достатъчно какво се случва. Стопа е първото нещо на което трябва да се научиш. За да знаеш какъв риск поемаш и какво ще ти коства.
Сделките ти също така не ме интересуват, те са си твое дело.
На мен ми отне над 3 години. Това сега направи ли те по-мъдра и опитна ? Защо се сравняваш с мен ? Създателите на youtube са били на 16 години като са го създали. Това какво ме грее ?
Докато не знаеш кое какво значи, колкото и добър самоконтрол и дисциплина да имаш, пак няма да успееш.
Чел съм ги разните мъдрости за дисциплина, самоконтрол, самоосъзнаване и пр. НЕ РАБОТЯТ АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ ДВИЖИ ПАЗАРА И КАКВА Е ТВОЯТА РОЛЯ В ТОЗИ ПАЗАР. Ти трябва да си наясно какъв риск поемаш и какъвто и метод да използваш, входовете по дадена сделка, ако даденият подход е добър ще съвпадат. Защото сделката се сключва по цената. Без значение дали използваш фундамент, вълни на Елиът, вълни на волф, вили на Андрюз, комбинации с корелации от други инструменти или каквото и друго ти дойде на ума.
Хайде лека. И не се коси за глупости. Не ти говоря с лошо нито искам да се заяждам.
Уж е форум да си помагаме, обърна се на лични драми.