«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Верно много делово станало тука .... влизаш ..... виждаш .... търгуваш .... изкарваш лев ... излизаш ..... ама правилно е тъй .... така требе ..... нееее ..... излишни лакардии да има ...... фб за ко е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хемусе чадо,
верно е така и стремежа винаги е бил такъв,
но има ЖИУОТНИ дето идат и цвъкат ли цвъкат.
Хемусе требе и ти да помагаш, че не е лесна таз
работа и повечко ХОРА требят !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
xemus (26-02-2013)
цвък цвък цвък.................................................. ........
----------
мара уа хемусе..................................................
3170 утре ..... седмицата я свършваме на 2950 ....... това е то ......
Реде верно съм се отдал на дизайнерстване и ........ ще се постарая да удрям крехко рамо по-често ..... ама никак немога да обещая ..... не че не търгувам ...... ама е по-скоро за разтуха и джобни отколкото за сериозен приход ......
Успехи много много Реде !!!
----------
мара.................................................. ..........................................
Не сме ний за фб хемусее, щот тамъ ши лъсним сички къви жувотни сми.
Па ку е за лайкването, и тук си лайкваме, даже и РЕДА научихме![]()
АлфРЕД да си ляга, щото има да
пУбликува опит за ПРОЦЕДИРАНЕ в 4:30
сабале заради поредното си КИКЕРЧЕНЕ !!!![]()
.................................................. .................................................
додбро утро,
вчера пропуснахме шанса за 1.2800
дори и бернаки беше ангажиран надолу
днес вече курсо е ограничен от доле на 1.2857. което е и целта на юг
нагоре много ми трудно да процедирам защото при преместване на 4ч
над 1.3075...................шансовете за 200 пипоня в някоя посока стават 50% / 50%
все пак да посочим съпротивата 1.3073............. КЪДЕТО
АЛФ ЩЕ УДЪЛЖИ ПРИ ПРОБИВ И ЩЕ ТЪСИ 100 ПИПОНА ПОНЕ!
и така алф отново е мечи настроен като целта му е 1.2857 ..........и много малко вероятно
но утешително допуска 1.2800................................
успех!
ВНИМАНИЕ ВЪЗМОЖНО РЯЗКО ОБРЪЩАНЕ ПРИ 2857
И РАЗКИКЕРЧВАНЕ................!!!
пп . РЕДА НЕ ЛИ ТА ЖАЛ ? да ме дигаш толкоз рано..............аи па легам............
![]()
Последна редакция от alf : 27-02-2013 на 03:39
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Мастер АлфРЕД, ти вЕрно не спиш... Е ПА легни малко, щот денят пак ще ни юрка нагоре-надоле да събираме пипсове. Ай, лека, и аз щЪ дремна маленко................................................... .................................................
додбро утро,
вчера пропуснахме шанса за 1.2800
дори и бернаки беше ангажиран надолу
днес вече курсо е ограничен от доле на 1.2857. което е и целта на юг
нагоре много ми трудно да процедирам защото при преместване на 4ч
над 1.3075...................шансовете за 200 пипоня в някоя посока стават 50% / 50%
все пак да посочим съпротивата 1.3073............. КЪДЕТО
АЛФ ЩЕ УДЪЛЖИ ПРИ ПРОБИВ И ЩЕ ТЪСИ 100 ПИПОНА ПОНЕ!
и така алф отново е мечи настроен като целта му е 1.2857 ..........и много малко вероятно
но утешително допуска 1.2800................................
успех!
ВНИМАНИЕ ВЪЗМОЖНО РЯЗКО ОБРЪЩАНЕ ПРИ 2857
И РАЗКИКЕРЧВАНЕ................!!!
пп . РЕДА НЕ ЛИ ТА ЖАЛ ? да ме дигаш толкоз рано..............аи па легам............
![]()
alf (27-02-2013)
alf,
аз пък смятам че оттук сме за тест на 1.314000 пробива от понеделник вечер и мисля ще го пробием и отиваме над 1.32500 с тест на 1.33000
сигурно щото съм дълги така го виждам![]()
Последна редакция от disel84 : 27-02-2013 на 04:26
alf (27-02-2013)