грубиян!!!!!!!!КУЧИ ти си ми най-лесен !!!
Как си вързано на синджира получаваш
с всичка сила ШУТ в кратуната
стъпам и отгоре, вадя си ножа и ти
режа МУДИТЕ !!!
Ще джафкаш след това по-друг начин,
но всеки сабахлен ще ПРОЦЕДИРАШ от
страх, че следващото разане по милост
ще са УШИТЕ ,,,щото може и по отдоле !!!
ще те докладвам на <<Организация за защита на животните "Четeри лапи">>....от там вероятността да те турат у зандана и много голяма....пък това е само на крачка от това да станеш нечия "половинка".........демек от ВЕЛКО ----> ВЕЛИЧКА....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
На Бай Ред стопанският двор хептен западнал-кучето му се зъби,извънземният мравояд си придава важности,прасето ходи дет си иска и кат са върне квичи квот му падне,а пък мечката и хемуса фанаха гората...АНАРХИЯ!!!
Сега бат Силвио кат земи пак властта ще видите едни дълги..![]()
Фибо....мибо....грънци
Царят е мъртъъъъъъъъъъъъъъъвНа Бай Ред стопанският двор хептен западнал-кучето му се зъби,извънземният мравояд си придава важности,прасето ходи дет си иска и кат са върне квичи квот му падне,а пък мечката и хемуса фанаха гората...АНАРХИЯ!!!
Сега бат Силвио кат земи пак властта ще видите едни дълги..Да живееееее животинското царствооооооооо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчев (25-02-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-02-2013)
известна хахавост ..... добър ден ..... може да се прочете в изявлението ми ..... ама днес ми се струва да падне малко под 31 и след това да се върне на 3176 ..... така го усещам ..... ако обаче зоната 3230-3250 устиска .... спокойно може да се върне на 34 и малко .....
ех че хубаво времето днес![]()
П.П. Пенчеве .... още не съм влязал в гората .... ама съм плътно около нея....
Поздрави !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
xemus,
aide be
РЕДА СЕ изнерви
никъв те нема и аз опирам пешкира всекии ден
не се трае......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (25-02-2013)
аз за малко Алфин .... отдал съм се изцяло на дизайнерстване .... и много много мий кът времето за разсейванки ...... може да не пада много лев .... ама ми е крайно щастливо......
ще наминавам от време на време .... ама няма да съм тъй редовен както преди ....
alf (25-02-2013)
Хелоу Хемусизвестна хахавост ..... добър ден ..... може да се прочете в изявлението ми ..... ама днес ми се струва да падне малко под 31 и след това да се върне на 3176 ..... така го усещам ..... ако обаче зоната 3230-3250 устиска .... спокойно може да се върне на 34 и малко .....
ех че хубаво времето днес![]()
П.П. Пенчеве .... още не съм влязал в гората .... ама съм плътно около нея....
Поздрави !!!Ако търсиш Реда, да ти подшушна, че абдикира
Разполагай се, па аз раздавам постове в новото правителствоКу не щеш товар, мога да те уредя посланник у швабско
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ю
добре ама вече и пазара взех да не виждам,
умора тегне в обора........................................ ...
а туи не е добре за отбора..................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E