Ааааааааааа и Хепи е тука, ама се крие
Здравей Хепи![]()
Ааааааааааа и Хепи е тука, ама се крие
Здравей Хепи![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (08-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (08-10-2013)
Че той скайпа си ми е включен и го ползвам и него
Тука дискусията е обща обаче от няколко човека.
То е като да излезеш с някой и да излезеш с компания и някой като види компанията да се присъедини и той, може да стане още по-добре
А ти какво си мислиш и някакви други хора, не знам. Казвам ти кое как, аз интерпретирам.![]()
фицката, Напоследък ми идва в повечко простотията във форума, превърнали сте в някакви бабички, на седянката само дето аспекта с малко по различни елементи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-10-2013)
Happy68 (08-10-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Gledam za 13:00 фабричните поръчки на ГеДеРе-то много оптимизъм излъчват
Тогава май ше е изсипването![]()
Безплатен обяд няма!
фицката (08-10-2013)