Чйвал съм за Фройд ама никога не съм му чел "поезията" . До колкото знам дори не е бил в ред с главата, а и май имал мераци към майка си...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да съм велика, но гледам да не си го показвам.Ти понеже доста добре ме разбираш, все пак ме разконспирира.
----------
Значи не си безразличен към мен - искаш да се порадваш на успехите и на неуспехите ми, но да ги видиш преди това черно на зелено, че да не ти е напразна радостта.Добре, ще го имам предвид.
Обикновено казвам очакванията ми за развитие на курса и къде съм пуснала сделки, но може да си поиграя и с художествено творчество, заради теб.
Последна редакция от Eli2356 : 24-02-2013 на 18:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
просто се мъчех да си изпрося безплатни уроци от тебе. ама виждам, че тактиката ми не работи
пак ще трябва да прибегна до платените ти услуги
апропо - черния бекграунд на платформата не те ли дразни?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напротив, платените ми услуги не са за всеки, по-добре заложи на безплатните, че достатъчно загуба ще реализираш, водейки се по уроците ми.
Ами не ме дразни черния бекграунд, белия повече ми изморява очите. А и черният е по-подходящ за магическите ми заклинания над курса - защо мислиш толкова ме слуша напоследък...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нещо пак взе да овърташ за пореден път.
хем да се набутвам от уроците ти, хем се хвалиш със печалбите си.
ако си толкова добра със форекса - то и мен като ме научиш ще съм добър. а не се и знае, може да надмина учителката си ...
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
имаше няква извратенящина като цяло в теорията му.
никога не съм бил фен на идеите му.
аз по принцип съм фен на точните науки.
всички тия философски течения и безмозъчни теории не са ми присъщи...