Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами, ами... не съм споменавала колко е профита, да не припадате от завист.И аз съм против тая напълно безсмислена практика да се обявяват вече приключили или отдавна сключени сделки, освен ако целта не е обясняването им защо са сключени така. Винаги гледам да казвам какво мисля предварително, а не какво съм направила след свършен факт. За канадеца и австралиеца споменах само, че се движат днес за разлика от евро/усд и една колежка веднага се заяде както обикновено.
----------
Ми то спреда откъдето дошъл там отишъл - нали е бонусен...
На всеки му е много, но и движенията които прави са големи по новините особео, та може бързо да се избие, ако се уцели посоката.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
мисля че на няколко пъти те помолих да покажеш сделките, които си пуснала и са активни. а не затворените вече....
то на Фотошоп и аз мога да се изкарам велик на някоя графика
майтап.
виждам че не ти се занимава да споделяш с простосмърните.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе мамуте ти някакъв фетиш ли разви към сделките на Ели![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Ами то да се пишеш за минали сделки си е ала-бала, ако се пишат трябва да е какво правиш в момента.................Ами, ами... не съм споменавала колко е профита, да не припадате от завист.И аз съм против тая напълно безсмислена практика да се обявяват вече приключили или отдавна сключени сделки, освен ако целта не е обясняването им защо са сключени така. Винаги гледам да казвам какво мисля предварително, а не какво съм направила след свършен факт. За канадеца и австралиеца споменах само, че се движат днес за разлика от евро/усд и една колежка веднага се заяде както обикновено.
----------
Ми то спреда откъдето дошъл там отишъл - нали е бонусен...
На всеки му е много, но и движенията които прави са големи по новините особео, та може бързо да се избие, ако се уцели посоката.
Eli2356 (24-02-2013)
Хахха, в темата за евродолар имам няколко, не всичките успешни. Другата седмица мога и да покажа, не ги пазя в тайна, просто все още рядко правя хубави сделки от които съм доволен.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
MAMYTA (23-02-2013)
наистина ще се радвам да пратиш някой и друг принт-скрийн от сделките ти ...
И ако може скрийншота да не е преминавал през фотошопа.................................................. ............