Много им е голям спреда при мен![]()
![]()
---------------------------------------------------
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя согурно е при друг брокер. При инстата на повечето инструменти спреда е 10+ пипа, не става за интрадей търговия![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
По тренда на EUR/USD се спуснах с една инвеститорска дълга за една седмица. При канадеца погледни, че хич не сбърках - тъкмо се включих против тренда и той обърна, поне доколкото да изкарам колкото пропуснах при новините - върна се в изходната точка.Говоря за NZD/CAD и AUD/CAD.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Молодец !!!!По тренда на EUR/USD се спуснах с една инвеститорска дълга за една седмица. При канадеца погледни, че хич не сбърках - тъкмо се включих против тренда и той обърна, поне доколкото да изкарам колкото пропуснах по новините - върна се в изходната точка.Говоря за NZD/CAD и AUD/CAD.
бях сериозен като те помолих да пускаш по някой скрийн шот от сделките ти.
Ако се срамуваш или не ти се занимава - недей...
----------
Ебах тая Инста ве !
Не знаех че им е толкова голям спреда.
На моя са около 2 пипа.... трае се![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ми вярваш ли, с недоверие ще си започваме приятелството, добре ...![]()
![]()
----------
На тия спредове им викам инвеститорски, за скалпиране може да ти изядат половината печалба.
Може да стане наполовина при Инстата (например 1,5 при еур/усд), ако си регистрираш сметка през специален сайт. Аз мисля скоро така да направя и да си прикрепя към форума новата сметка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (22-02-2013)
Има и друго ограничение за скалпирането - ако събереш много (печеливши) сделки под 5 минутки могат да сторнират резултата от сметкатаНа тия спредове им викам инвеститорски, за скалпиране може да ти изядат половината печалба.
Може да стане наполовина при Инстата (например 1,5 при еур/усд), ако си регистрираш сметка през специален сайт. Аз мисля скоро така да направя и да си прикрепя към форума новата сметка.
аз затова гледам да си вземам стопчетата първите пет минути![]()
![]()
Eli2356, не си ме разбрала.
Виж по- предния ми пост... тук не става дума за недоверие !
Помолих те да постваш сделките си за да се УЧИМ от тях. до колкото виждам си доста по напред от мен поне.
Що се отнася до Инстата - можеш ли и мен да ме светнеш как става това с по- ниския спред.
Скоро мисля да си отварам при тях....
Може и на лични да ми обясниш...ако ти се занимава![]()
Мисля ,че всички сме заинтересовахме от по ниския спред..........![]()