да, и аз така мисля ............ опита се за доста работи, и умните хора го виждат това - не всички са с протестиращите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (20-02-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Стига с тия доходи на хората. Уж на финансовите пазари работите, не можете да сметнете две и две.
Откъде пари за вдигане на доходите. Айде кажи. Толкова изкарват, толкова получават. Или си за задлъжняване и якото папане и да му мислят децата ни.
Нали 2003-а - 2007-а харчихме кат луди, вдигнахме междуфирмената задлъжнялост на някакви брутални проценти, застроихме за 20 милиарда бетон и кво. Три години след това само му берем гайлето. И то плащаме обикновнните хора. Примерно банките за да чистят баланси вдигнаха таксите до небето, да не говорим, че преоценихана 2-3 пъти дадени вече заеми.
Ти знаеш ли,че от Германия си превеждам пари покартата в България за 0.10 евро. В бг в една и съща банка от едната по другата сметка ми вземат 24 ст, а от една в друга банка няма под лев.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
айде още един, който използва мозъка за нещо друго - как можеш да сравняваш РОДИНА с автомобил, къща, банкови сметки и т.н. Ти въобще осъзнаваш ли смисъла на понятието "Родина". И за колко най-дълго време си бил извън нея, та даваш акъли.Не мисля че въобще има общо с понятието егоист. Приятелите и роднините не са равни на държавата.
Ти като смениш един автомобил, после касае ли те следващият собственик какво прави с автомобила ?
Или пък като смениш едно жилище ? Интересува ли те при следващите собственици какво ще е ?
Сериозно, не виждам грам логика в това след над 10 години да продължавам да се интересувам от там където съм бил. Каквото е било, било.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи, то и ти критикуваш - всички до и преди. ДАй твооята рецепта как да се оправи БГ, с мислите на финансист. Искам да зная , ти какво мислиш, КАК?ivaceda, както ти каза Руми, изглеждаш интелигентен човек, а 2+2 не можеш да вържеш. Как си представяш ти, за 3 години държавата и народа да се доведе до въпросната беднотия. Това е ПРОЦЕС, за който са необходими повечко години. Проблемът не е в Бойко, а в политиката преди него, защото не създадоха БГ-бизнес, а вкарваха измислени инвеститори, прокараха калпава земеделска реформа, не реформираха администрацията и още доста неща, да не ги изброявам. Ще е добре да чуваш и другите мнения, не само да повтаряш критики като грамофонна плоча. Мисли като финансист, нали се занимаваме с финанси, нищо, че е по ТА
Админа явно влиза само по 1 път на ден...................................
Оleg ,стига си се излагал ,чувал ли си думата Родина ..или сефте ,ще я чуеш.....Нея нема как да я паркираш пред къщата или в гаража ...
фицката (20-02-2013), Oleg (20-02-2013), anonimen komardjia (20-02-2013)
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"Ако има корекция тя ще бъде към нивото 1,3381, обаче
това попада в зоната за подкрепа, а именно 1,3377-1,3388.
Под таз зона ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333333333333333333
привлича го, но шанса е малък !!!"
Та подкрепата падна и следва ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333333333333333333333333333
)
![]()
А така, дойдохме си на думатакажи сега, какво точно критикувам аз
Аз ако критикувам, винаги имам предложение, как да се направи, и съм готова да го направя. Ако не мога, не се обаждам. Изключвам ежедневието - пример - постовете към теб и Олег днес
. Говорим за държавата. Аз там нямам една дума критика.
ТУК МОЕ СЕ СПОРИСтига с тия доходи на хората. Уж на финансовите пазари работите, не можете да сметнете две и две.
Откъде пари за вдигане на доходите. Айде кажи. Толкова изкарват, толкова получават. Или си за задлъжняване и якото папане и да му мислят децата ни.
Нали 2003-а - 2007-а харчихме кат луди, вдигнахме междуфирмената задлъжнялост на някакви брутални проценти, застроихме за 20 милиарда бетон и кво. Три години след това само му берем гайлето. И то плащаме обикновнните хора. Примерно банките за да чистят баланси вдигнаха таксите до небето, да не говорим, че преоценихана 2-3 пъти дадени вече заеми.
Ти знаеш ли,че от Германия си превеждам пари покартата в България за 0.10 евро. В бг в една и съща банка от едната по другата сметка ми вземат 24 ст, а от една в друга банка няма под лев.
нима задлъжнелите в пъти повече от нас западни побратими са изкарали за благоденстие каквото демонстрират
даже гърците го разбраха от къде!!!
требе европа да каже да
и ще има..........това е
икономиката е 90% психология..................
место това отсега са се заваикали за трудоият пазар. ЗАЩО? НАЛИ СМЕ БОКЛУЦИ?
все едно досега там работят само англичани и германци
ДЕМАГОГИЯ И ДИСКРИМИНАЦИЯ
ГАСТАРБАИТЕРИТЕ СА ГРЪБНАКА НА ЕВРОПА ................
Последна редакция от alf : 20-02-2013 на 15:35
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Eli2356 (20-02-2013)