Не знаех, че той управлява от 22 години ...Фицка, ти сам го каза - не и на ниво държава. И не съм убедена дали щеше да го харесваш толкова много, ако живееше тук. НЕ ме разбирай погрешно, щото и аз ако можех, щях да се махна оттук. Но отдалече човек едва ли може да осъзнае цялата безизходица, в която този човек и другите около него вкараха обикновените хора. Може да става за ръководител - на фирма, на полицейско управление, но на държава - ами че той няма подготовка да управлява държава.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
правилно!!! ашколсунАз да ти кажа пък харесвам маниера му на управление. Харесвам и Бойко, но не за мин. предстедател. Няма друг, който да е уволнявал министри и шефове на агенции по време на управлението си. Бойко е страхотен ръководител, но не и на ниво държава.Цялото управленско статукво докато не се промени в БГ, няма голямо значение кой управлява държавата
2009 ме беше яд, че ни докараха дотам, че да избираме между турчин и полицай. И не те двамата бяха виновни, а тез, които сега предизвикаха протестите, защото явно Бойко бръкна в нечие канче. Абсолютно съм убедена, че той самия осъзнава, че не му е там мястото (защото не е политик), но НЯКОЙ трябва да свърши мръсната работа, да извади въглените.
За съжаление, ние в БГ не можем да мислим, а само реагираме - е те тва е.
Станишкота е толкова по-алчен, че не можете да си представите, доган си е деспот отвсякъде, Костов .... айде да не продължавам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, не е малко. Но за себе си си избрал да се спасиш от окаяния живот на останалите си сънародници тук, в България. И това не е малко. Не те упреквам, дори мъъъничко ти завиждам, че си го направил. Благородно ти завиждам, че си имал куража да го направиш и съжалявам, че на мен не ми стигна. Обаче - радвай се на живота и не си слагай на сърце българските неволи. Които сме останали тук, нямаме избор, ще си ги теглим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще ми е много интересно какво ще стане на тези избори и дали пак ще има 30 % активност...
anonimen komardjia (20-02-2013)
Ами той имаше потенциала да го направи, но не знам защо не посмяИмам някакъв отговор, но за да останеш в историята трябва да рискуваш всичко
А и е харизматичен и успя да спечели народа....беше длъжен да го направи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
има една приказка - "няма не мога, има не искам", и търсене на оправдания, предимно за себе сиФицка, ти сам го каза - не и на ниво държава. И не съм убедена дали щеше да го харесваш толкова много, ако живееше тук. НЕ ме разбирай погрешно, щото и аз ако можех, щях да се махна оттук. Но отдалече човек едва ли може да осъзнае цялата безизходица, в която този човек и другите около него вкараха обикновените хора. Може да става за ръководител - на фирма, на полицейско управление, но на държава - ами че той няма подготовка да управлява държава.![]()
GGBG (20-02-2013)
Ok, но те само са в държавата. Реално теб самият не те касае по какъвто и да е начин.
Аз където съм бил и после съм спрял да бъда, спира да ме интересува повече това място.
и на мен ще ми е много интересно да разбера, защо не го направи. А както ти казваш, той имаше тези качества. Явно има нещо, което не можем да усетим.
Хепи, права си. Но това, че този или онзи не е стока, означава ли, че ББ Е? И той се същият. Извинявай, но замразените доходи на хората не мога да му простя. Антисоциалната му политика, геноцида спрямо народа му - също.правилно!!! ашколсун2009 ме беше яд, че ни докараха дотам, че да избираме между турчин и полицай. И не те двамата бяха виновни, а тез, които сега предизвикаха протестите, защото явно Бойко бръкна в нечие канче. Абсолютно съм убедена, че той самия осъзнава, че не му е там мястото (защото не е политик), но НЯКОЙ трябва да свърши мръсната работа, да извади въглените.
За съжаление, ние в БГ не можем да мислим, а само реагираме - е те тва е.
Станишкота е толкова по-алчен, че не можете да си представите, доган си е деспот отвсякъде, Костов .... айде да не продължавам.
Сега остава за всеки от нас въпросът КОЙ?
Движение "България на гражданите" - тея кога бяха създадени, кога пресконференции имат?! Бах тая сган алчна за власт![]()