АНАЛИЗ НА EUR/USD
http://www.youtube.com/watch?v=HnJ8Idn5mzQ
АНАЛИЗ НА EUR/USD
http://www.youtube.com/watch?v=HnJ8Idn5mzQ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (20-02-2013)
Сегашните не ходите в казарма и затуй такива въпроси задавате, чадо! Аз съм ви пазил 1,5 година, за да спите спокойно, да видиш с какъв патриотизъм се зареждаш от подобно мероприятие, нямащ нищо общо с популизъм.
Правси Олег, много си прав! .... то това идва от представите ни за добро и зло и затова се появяват границите. Може и без граници, но тогава се губят интересите.
Oleg (20-02-2013), Emil Enchev (20-02-2013), RyMu (20-02-2013)
Ивче, ти колко години живя в чужбина???? Откъде знаеш, кой за какво е отишъл, и как се чувства. Как така давате етикети на всеки бе!!! Когато си на някакви хиляди, и ти заседне (както казва фицката) в гърлото на някоя песен, тогава ще разберете какво означава РОДИНА. Това е усещане и няма никаква връзка с правото на гласуване. И да можеш да гласуваш, и да не можеш - бучката си я има.Важ сега, Хепи. Ако аз десет години бях извън България, едва ли щеше да ме интересува повече какво става тук. Честно. Когато човек бяга в търсене на по-добър живот, той иска или не иска, но фактът е този - той обръща гръб на Родината. Оставя близките си хора да се гърчат тук и спасява себе си. Това е истината. Който може или е могъл, ашколсун. Оправил се е човекът. НО аз съм против да се дават избирателни права на емигранти. Щом живееш извън страната, с какво право ти ще определяш как да живея аз, детето ми, майка ми - ТУК, в ТАЗИ РЕАЛНОСТ? Откъде накъде? Себе си си спасил, бягайки от тази миша дупка, но ще определяш онези, останалите, как да живеят и кой да ги управлява. Питам, откъде накъде? Ако искаш да гласуваш, върни се тук, живей като нас - тогава и ще мислиш като нас.
С тези думи никого не искам да обидя. Най-малко Фицката.
Майка ми е работила 40 години за тази държава. НЕ ми казвай, че е изкарала за 200 лв пенсия. И е работила като медицинска сестра в детска болница в Пловдив, базирана в небезизвестния квартал Столипиново. По 3-4 нощни смени месечно, плюс неделни дежурства. Не ми казвай, че е изкарала за 200 лева пенсия, колкото получава сега. От 4 години, откакто тиквата дойде на власт, пенсията и е замразена. Хайде, холан! НЕ ми ги разправяй на мен тези пробоковски.Стига с тия доходи на хората. Уж на финансовите пазари работите, не можете да сметнете две и две.
Откъде пари за вдигане на доходите. Айде кажи. Толкова изкарват, толкова получават. Или си за задлъжняване и якото папане и да му мислят децата ни.
Нали 2003-а - 2007-а харчихме кат луди, вдигнахме междуфирмената задлъжнялост на някакви брутални проценти, застроихме за 20 милиарда бетон и кво. Три години след това само му берем гайлето. И то плащаме обикновнните хора. Примерно банките за да чистят баланси вдигнаха таксите до небето, да не говорим, че преоценихана 2-3 пъти дадени вече заеми.
Ти знаеш ли,че от Германия си превеждам пари покартата в България за 0.10 евро. В бг в една и съща банка от едната по другата сметка ми вземат 24 ст, а от една в друга банка няма под лев.
ДОКАТО българският едър бизнес не почне да финансира правителстото чрез
закупуане на държавни облигации.....................оправ я няма
----------
братята седнали пред АЛМА МАТЕР......ГЕРГИЕВИ СА ПРИМЕР В ТОВА ОТНОШЕНИЕ
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Nasko (20-02-2013)
Не сте ми опазили стопчето, ама аз още си държа на дългата идея.
Не се обиждам ИваВаж сега, Хепи. Ако аз десет години бях извън България, едва ли щеше да ме интересува повече какво става тук. Честно. Когато човек бяга в търсене на по-добър живот, той иска или не иска, но фактът е този - той обръща гръб на Родината. Оставя близките си хора да се гърчат тук и спасява себе си. Това е истината. Който може или е могъл, ашколсун. Оправил се е човекът. НО аз съм против да се дават избирателни права на емигранти. Щом живееш извън страната, с какво право ти ще определяш как да живея аз, детето ми, майка ми - ТУК, в ТАЗИ РЕАЛНОСТ? Откъде накъде? Себе си си спасил, бягайки от тази миша дупка, но ще определяш онези, останалите, как да живеят и кой да ги управлява. Питам, откъде накъде? Ако искаш да гласуваш, върни се тук, живей като нас - тогава и ще мислиш като нас.
С тези думи никого не искам да обидя. Най-малко Фицката.Но аз не влизам точно в рамката, която си очертала
Финансово никога не съм бил зле. Роднините ми живеят много добре за европейските стандарти още докато си бях в България, а и сега
Бях излизал много пъти преди да се преместя окончателно и го направих заради детето си. Не исках да израсне в държавата България, което е различно от моята Родина
А и откакто съм излезнал не гласувам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Руми, това е лесно, има си механика.
Един прост пример. На мене и на жена ми за 80-те години трудов стаж общо ще ни вземат под формата на бременност и майчинство 288% на 1 годишна заплата. Защо аджаба държавата дава само 100% или 1 годишна заплата на жена ми за майчинство, по 2 деца = 200%, защо не ги направи 400 или 500, като половината отиват за странични дейности по детето, така че с кеф да го гледаш и да знаеш, че получава най-доброто.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?