Сега е към 3430-40 - ако пробие там 3470; ако не пробие - идва 3320. Така ги виждам аз
Последна редакция от freelancer : 20-02-2013 на 14:53
RyMu (20-02-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз да ти кажа пък харесвам маниера му на управление. Харесвам и Бойко, но не за мин. предстедател. Няма друг, който да е уволнявал министри и шефове на агенции по време на управлението си. Бойко е страхотен ръководител, но не и на ниво държава.Опазил ме Бог.Нямам нищо против него лично като човек, да си живее живота както иска, да си се занимава с охрана, да гаси пожари, да прави каквото ще. Не ме бърка. Но да ни управлява, НЕ! Прекалено самовлюбен е и диктаторски настроен, че и демагог и непоследователен в думите и действията си. Ей това не приемам.
Цялото управленско статукво докато не се промени в БГ, няма голямо значение кой управлява държавата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, ти след като си от над 10 година извън страната....защо продължаваш да се интересуваш какво става в нея ?Аз да ти кажа пък харесвам маниера му на управление. Харесвам и Бойко, но не за мин. предстедател. Няма друг, който да е уволнявал министри и шефове на агенции по време на управлението си. Бойко е страхотен ръководител, но не и на ниво държава.Цялото управленско статукво докато не се промени в БГ, няма голямо значение кой управлява държавата
Нито живееш в БГ, нито имаш намерение да се връщаш, тогава защо ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щото си е купил гробно място
и тревога му е да не се напълнят
всичките и след края му да го
метнат в някое ДЕРЕ !!!![]()
Фицка, ти сам го каза - не и на ниво държава. И не съм убедена дали щеше да го харесваш толкова много, ако живееше тук. НЕ ме разбирай погрешно, щото и аз ако можех, щях да се махна оттук. Но отдалече човек едва ли може да осъзнае цялата безизходица, в която този човек и другите около него вкараха обикновените хора. Може да става за ръководител - на фирма, на полицейско управление, но на държава - ами че той няма подготовка да управлява държава.Аз да ти кажа пък харесвам маниера му на управление. Харесвам и Бойко, но не за мин. предстедател. Няма друг, който да е уволнявал министри и шефове на агенции по време на управлението си. Бойко е страхотен ръководител, но не и на ниво държава.Цялото управленско статукво докато не се промени в БГ, няма голямо значение кой управлява държавата
Там съм роден, там е минала голяма част от съзнателният ми живот, там имам роднини и приятели......Не е малко
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
е тва за мен му е единствения кусур ,че не посмя особено да пипне статуквото , което го и помете ... само за сега , разбира се ...., окопитва се зима един дъхи масова чистка на дълбоко окопалата се номенклатура и тежка бюрократична машина ...
дай пример за такъв дето има .. м/у Бойко , Волен , Сергей , Ахмед ,Царя ...?!?????но на държава - ами че той няма подготовка да управлява държава.
пп/м.б няма да е точно Бойко за напред.., но тогава м/у няколкото злини Народът правилно избра най- малката !
Последна редакция от RyMu : 20-02-2013 на 15:09
фицката (20-02-2013)