kypa, хубаво си влязал ама май, за да "нахраниш звяра"![]()
Пробив на 1,3405 ще даде индикация за къси, но стигне ли 1.3430, предполагам, че ще атакува върха и ще продължи нагоре.
kypa, хубаво си влязал ама май, за да "нахраниш звяра"![]()
Пробив на 1,3405 ще даде индикация за къси, но стигне ли 1.3430, предполагам, че ще атакува върха и ще продължи нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчев (20-02-2013)
е аз излязох - по мойте калкулации потвърди неутралитет
звяра го нахраних - с половин спредЪглеца е невероятно прецизен шъ знаш
и Инстака малко с една две секунди изостава с котировките
![]()
п.п. тез пробиви ми е малко по-изгодно предварително да се калкулират![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БСП ще получат мандат за формиране на правителство![]()
Ми за 5-600 евро можеш да си вземеш 100-120 квадрата апартамент с 3 спални на супер място с градини, басейн, спортна площадка, за около 700 европейки може и къщичка с двор на някое по-странично местенце
п.п. по селцата е много по-евтино, но не знам цифри сега![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (20-02-2013)
така чета във инвестора че Плевнелиев щял да даде мандата на БСП
----------
Фицка това къде в Испания да го видя в гуглето, добре звучи![]()