някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Вчера в някое от предаванията казаха нещо много смислено. Силните и преуспяващи държави имат нещо, което ги отличава от другите държави. И това нещо са силните институции, такива каквито в момента ние нямаме, а и като че ли не сме и имали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Огромното мнозинство е на това мнение.Всъщност протестите бяха точно срещу всички,защото хората не вярват на никого.
Защото не просто личностите са скапани,а самата система,която се възпроизвежда вече 24 г!Тази система не позволява на свестни хора да достигат до властта,а ако там все пак се появи такъв,бързо го купуват или се отървават от него.
Затова за мен има само един начин реално да се излезе от блатото. Велико народно събрание,промяна на политическия модел.Например може да се помисли за изцяло мажоритарни избори-тогава ще влизат свестни хора,а не послушковци.Или пък силна президентска република-да се знае кой все пак решава нещата и кой носи отговорност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че то и сега се знае "кой решава нещата и кой носи отговорност", ББ. Ако бяхме президентска република, сигурно нямаше да е премиер, а щеше да е президентОгромното мнозинство е на това мнение.Всъщност протестите бяха точно срещу всички,защото хората не вярват на никого.
Защото не просто личностите са скапани,а самата система,която се възпроизвежда вече 24 г!Тази система не позволява на свестни хора да достигат до властта,а ако там все пак се появи такъв,бързо го купуват или се отървават от него.
Затова за мен има само един начин реално да се излезе от блатото. Велико народно събрание,промяна на политическия модел.Например може да се помисли за изцяло мажоритарни избори-тогава ще влизат свестни хора,а не послушковци.Или пък силна президентска република-да се знае кой все пак решава нещата и кой носи отговорност.![]()
Освен силните институции, там се води някакъв нормален културен политически диалог между партиите.
А тук какво имаме, мерене, контрене и прочие - щом този го е казал няма да го направя.
Всички го раздават като собственици на държавата като видят малко власт, защото дълбоко в себе си осъзнават, че без нея са нищо.
Ми всички тия калинки дето и преди исега ги има без властта обикновено остават едно нищо - докато е така няма да има промяна.
Нова власт, хайде нова метла в министерството и агенциите.
Как да се работи.
Сестра ми е държавен служител от 20 години сменила е всички правителства досега и си кюта, освен с интриги с нищо друго не се занимават.
А това да не подписва нищо го е превърнала направо в изкуство защото и е писнало да я влачат по прокурори след всяко ново правителство и накрая нищо да не се случва защото решението си е редно и т.н.
Той и вчера си ги каза, че за ГЕрб е по-добре да има предсрочни избори. Вместо още 5 месеца да трупат негативи![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
E, не тия ше се борят до дупка те да правят изборите
http://www.dnes.bg/politika/2013/02/...vetanov.180663
А дори да има някакво развитие със служебно правителство и какво то там измислят, те структурата вече я имат.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Сега сигурно ще гледаме поредния театър, да видим ще закарат ли автобуси гербаджии пред парламента да викат
Бойко, Бойко.................
мафия от всякъде!!! пребиха БЪЛГАРИНА по случай 140 години от обесването на Апостола и ограбиха БЪЛГАРИЯ !!!! Пак сме в робстово за това трябва ,не смо да ги махнем всички от парламента ,ами и да ги вкараме по затворите да духат малко те супичката !
----------
и станишовци и боиковци и догановци и костовци вички до едни и като казвам супичката имам друго предвид !