Слухове има колкото щеш, но колко от тях са верни ? Явно Боко е твърде страхлив за да прави каквото и да било на всяка цена![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Дянков: Оставам министър
София. Оставам на поста като финансов министър. Това заяви Симеон Дянков след заседанието на кабинета. През следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера Бойко Борисов, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат, допълни той.
По думите на Дянков решението на премиера Борисов доказа, че той е един истински лидер на една демократична пария, каквато е ГЕРБ. Симеон Дянков уточни, че си оттегля оставката и ще работи за второ правителство на ГЕРБ.
http://www.standartnews.com/balgariy...ar-178617.html
...............Майтап бе Уйли....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахахахахаха И Мони е просто епичен. Няма друг като негоДянков: Оставам министър
София. Оставам на поста като финансов министър. Това заяви Симеон Дянков след заседанието на кабинета. През следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера Бойко Борисов, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат, допълни той.
По думите на Дянков решението на премиера Борисов доказа, че той е един истински лидер на една демократична пария, каквато е ГЕРБ. Симеон Дянков уточни, че си оттегля оставката и ще работи за второ правителство на ГЕРБ.
...............Майтап бе Уйли....![]()
![]()
![]()
cyrano, Напротив точно за него е важно да е на всяка цена, знаеш ли какви пари ще заминат, тия дето са плащали досега да не мислиш, че няма му търсят сметка - от тях го е страх, а не от народа, защото остане ли безащитен колкото врагове са си спечелили със ЦВетанко, или почват влачене по прокуратури и ресто или трябва се изнасят.
Жизнено необходимо му е да е отново във властта, та ако ще и обикновен депутат.
Задай си въпроса, ако си на негово място и изведнъж не си във властта какво се случва - телефона ти няма да звънне и да те напсува някой, изведнъж ще останеш без хора около теб.
А и ми прави впечатление, че напоследък доста добре използват нарцисизма в негова вреза без да се усеща.
Сега не си ли нареди главата, нищо хубаво не го чака.
За властта ще се бори въобще не си правете илюзии, че нещо ще се отказва, просто ще се прегрупира.
----------
Лели, ама тия съвсем са изперкали, хептен ще ни ошашяват с тия, след малко сигурно и ББ то ще размисли за оставката.Дянков: Оставам министър
...............Майтап бе Уйли....
Е как да имаш вяра на такива хора дето през ден забравят какво са казали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големия въпрос остава: А сега накъде и с Кого!!!!! Аз не искам нито БСП, нито ДПС, нито Костов, нито Кунева...кой да бъде...ужас е....
Големия въпрос е кога най-накрая наште политици ще спрат да си ги мерат и да почнат да мислят за населението.
Ясно е че имаме лош политически матр'ял , въпроса е да ги притиснем за определени политики. Протести трябва да има след изборите, насочени към новото правителство![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
"....Вярвам, че народът ще избере пак нас, допълни той."
Такъв вариант не беше ми минавал през акъла. Ошаматването продължава. Не отива на добре работата.