Натоварена съм с къси до ушите (отдавна на +). И 1,3280 ще ми стигне, но имам и плахи надежди за 1,31666 (може и не днес)...![]()
Натоварена съм с къси до ушите (отдавна на +). И 1,3280 ще ми стигне, но имам и плахи надежди за 1,31666 (може и не днес)...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Вчера беше писал, че и с 6% риск от сметкта по сделката. Не помня входа, но не мислиш ли, че това е мега рисково. Ако го удари примерно ще загубиш 8% от сметката. Една лоша серия от 3-4 загуби и трябва да рестартираш.
Никакво заяждане, просто мнение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Толкова е. Входа ми е от 1.3344 , стоп на 3270 -74 пипа, по 0.1% на пип, 7% от сметката се стопява. Рисково е, прав си, но в момента сме на много ключово ниво и според мен риска си заслужава.
пп Изобщо не го приемам за заяждане, не съм от тънкообидните![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Не си прибрах профита сега замирисва на изгорял стоп
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте колеги и от мен...май ще падаме под 1.33...успех на всички...
И аз имам късички ама основно скалпирам за по 2-3 пипа...
Мисля, че това си ни приготвили на цацата.
Uploaded with ImageShack.us
Работата отива на много сериозен мечи ден .... на дневна не го виждам как ще стане зелен, а надоле ако пробият 1.3280 става работата сериозна![]()
Ааааа,3166-това е истинската магия,знаеш къде да се целиш
Фицката и Пловсити,знайте ли вица за един,дето имал двама зетя-единия -тухлар,а другия-краставичар?
Фибо....мибо....грънци
Eli2356 (15-02-2013)
Пенчев, Казвай, аз требе съм тухларя, че се у калта.......
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.