на някого дължа варено яйце![]()
![]()
много смело полита надолу, ке го биде ли нема ли да го биде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелчеееееееееее тез големите дет купуваха от @3330 май им взеха стоповете![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
freelancer (15-02-2013), КинО (15-02-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там е критичното според мен...... май трябва 5-10 пипа застраховка да му турна.....
Ае, местя го на 3270 и квот-тва.....
Амин
----------
Или аз или ти...... единия ше путсмърча
Ам стопа де тий, да знам кога да съ кефя![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН