При мен няма гап, но така или иначе всичко изтървах, понеже на 2 пъти спряха тока.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Гапа го имам и на 1 и на 5 м................................................ ..... и на 30, на 1 час вече си е цяла свещта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, Котировките на инста секат непрекъснато за това става така
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++
Това не е на Инстата, от месеци не съм й отваряла платформата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ухууул тука направило 50 пипса![]()
някои хвана ли днес от късото
![]()
.................................................. ......
Ауууууууу в понделникъ некви испанчета ме канят на семинар за ТАКофти, че лектора ми е приятел инак, можехме да задаваме "умни" въпроси
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
тука с тея няколко пипс под дънот дъл да не гоним РЕДовия (дедовия) стоп по върховете.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Чувала съм за някакви ups-и... и нови батерии на лаптопи, но в пещерите още нямаме такива![]()
Да им се не види у енергото - ако почнат да плащат обезщетения, да видим така ли ще си поддържат мрежата....![]()
Изпуснах входа за дълга от 1,3360 като си знаех, че ще направи откат там. То пък една дълга щеше да е ....да видим по петъчно да не ме изненадат да слязат надолу.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
къси от 1,3377..стопа е на 1,3395............................................ .....................