като нищо ще направят
ама аз като по-дребнава душица още гледам повече броя на Меченцата отколкото броя на Кълбенцата и акаунтеца горкия с кървави сълзи плаче![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дневна има едно каналче, което биците го бяха пробили в петък, но вече се върнахме обратно, та нема се изненадам от 1.32+-+-.......![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ТОГАВА ГИ ОСТАВИМ
да понатрупат още капиталец и отивам да се оплача немедленно.........
щото сега са в тренд а знаем че не бива да се контри тренда,............
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ако теглиш една трендлиниика между връхчето от 10 без 20 и това от 12 и 20 излиза че тъкмо я пресече
а Ъглеца (главния) в случая почти съвпада с нея
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да си влиза в профила, но не може да публикува. И аз го имам същия проблем, мога да пращам лични съобщения,
да изказвам благодарности, но ако поискам да публикувам, ми изписва че това не е форума за моята държава.......
Ех мечти, мечтииииииииии.Да видим дали ще има тест на 1.36.................
Да. Но на тоя акаунт бачка един експерт. Настроил съм го на центови лотове. И той си ги пуска. Не му се меся в работата. А Диаманто съм го ковнал информативно. Да го проуча.
.................................................. ........................................
сити какво да го правим това евро , че много накупено![]()