Той просто не може да управлява държава. Няма подготовката за това. Политиката му беше антинародна, геноцид спрямо народа . Неговия собствен народ. 4 години замразени заплати и пенсии! 4 години! Съсипано здравеопазване, съсипана образователна система. Повече от 2 милиона българи прокудени зад граница! Той закриляше единствено едрия капитал и монополите, които грабеха народа ден след ден. И в края на краищата - полицейска държава. От полицай какво друго да очакваш!? Той изобщо не трябваше да идва на власт, но ето на, народът го докара, народът го помете. Хората, които ни го натресоха. Вчера тук някой ме питаше, защо не съм на площада. Ами аз не съм гласувала за него, никога не съм гледала сериозно на неговите способности да управлява държава - това не е охранителна фирма. Никога не съм крила 100%- товото си неодобрение към това правителство и този мандат! Днес го пометоха тези, които го докараха на власт. Така и трябваше да стане. Но днес моето сърце ликува! Най-после!
Предполагам, че е бил спешно посъветван от Брюксел да подаде оставка. Сам едва ли би го направил. Прекалено алчен е за власт.
Надявам се и ГРОБ, като НДСВ, да не намери място в парламента никога повече! Никога!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rosen_donev (20-02-2013), pablo (20-02-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ако ми ударят стопа на 1.34000 ще изчакам ясен импулс и на корекция по-късно ще влезна
то ще си покаже![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега че цъфнем и че вържем.....нов бардак със стари к....Той просто не може да управлява държава. Няма подготовката за това. Политиката му беше антинародна, геноцид спрямо народа . Неговия собствен народ. 4 години замразени заплати и пенсии! 4 години! Съсипано здравеопазване, съсипана образователна система. Повече от 2 милиона българи прокудени зад граница! И в края на краищата - полицейска държава. От полицай какво друго да очакваш!? Той изобщо не трябваше да идва на власт, но ето на, народът го докара, народът го помете. Хората, които ни го натресоха. Вчера тук някой ме питаше, защо не съм на площада. Ами аз не съм гласувала за него, никога не съм гледала сериозно на неговите способности да управлява държава - това не е охранителна фирма. Никога не съм крила 100%- товото си неодобрение към това правителство и този мандат! Днес го пометоха тези, които го докараха на власт. Така и трябваше да стане. Но днес моето сърце ликува! Най-после!
Предполагам, че е бил спешно посъветван от Брюксел да подаде оставка. Сам едва ли би го направил. Прекалено алчен е за власт.
Надявам се и ГРОБ, като НДСВ, да не намери място в парламента никога повече! Никога!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
5 дни рейндж, не вярвам само 1 ден трендТака че вероятността да си продължи нагоре е по-голяма, отколкото да тръгне за ново дъно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GMAT my friendсъщото го написах преди секунди в друга тема без да съм те чел
----------
все едно си главен редактор на спреният вестник думаТой просто не може да управлява държава. Няма подготовката за това. Политиката му беше антинародна, геноцид спрямо народа . Неговия собствен народ. 4 години замразени заплати и пенсии! 4 години! Съсипано здравеопазване, съсипана образователна система. Повече от 2 милиона българи прокудени зад граница! Той закриляше единствено едрия капитал и монополите, които грабеха народа ден след ден. И в края на краищата - полицейска държава. От полицай какво друго да очакваш!? Той изобщо не трябваше да идва на власт, но ето на, народът го докара, народът го помете. Хората, които ни го натресоха. Вчера тук някой ме питаше, защо не съм на площада. Ами аз не съм гласувала за него, никога не съм гледала сериозно на неговите способности да управлява държава - това не е охранителна фирма. Никога не съм крила 100%- товото си неодобрение към това правителство и този мандат! Днес го пометоха тези, които го докараха на власт. Така и трябваше да стане. Но днес моето сърце ликува! Най-после!
Надявам се и ГРОБ, като НДСВ, да не намери място в парламента никога повече! Никога!.................................................. .....................
диска утихна
шшшшшшт тихо...............
.................................................. ..................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
greedy (20-02-2013)