Не разбирам защо си усложнявате живота.....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
защото:
Разбираш ли ? 3-4 щракания, е по-лесно и удобно от многобройни прозорци и щракания и прикачвания и дълга и широка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дневна удари съпротива точно след Фомса на 1.3585,много вероятно е да направи корекция утре и в петък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как па един мерцедес не видях........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ели. Като му дадеш на слънцето да ти направи картинка, после натискаш мишката левият бутон и както си го задържала, ограждаш което искаш.
Това си е нормална стандартна опция.
А джинга, взависимост кое посочваш с мишката(без да си натиснала левият бутон), ти маркира и отделните под прозорци и тогава дори не трябва да ограждаш, а само да натиснеш веднъж, което е още по-удобно.Oleg, моля ти се виж следващия ми въпрос, този етап вече отдавна го минах. Ще го повторя тук: знам как се селектира, обаче не знам къде да видя пустия линк. Вече се чувствам напълно безпомощна (и изтощена от безплодни опити) .... долу вляво имам единствено бутон share via screencast.com и после ми отваря картинката в интернет - там ли го копирам отнякъде този линк?
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Toва е защото Мерцедесите не са за тинейджъри
На гледай тука
http://vbox7.com/play:1130cfa6&al=2&vid=10046361
----------
Ами копирай го де. Нали ти дава линк, копирай го.Oleg, моля ти се виж следващия ми въпрос, този етап вече отдавна го минах. Ще го повторя тук: знам как се селектира, обаче не знам къде да видя пустия линк. Вече се чувствам напълно безпомощна (и изтощена от безплодни опити) .... долу вляво имам единствено бутон share via screencast.com и после ми отваря картинката в интернет - там ли го копирам отнякъде този линк?
На мен ми дава някаква интернет кънекшън грешка. Утре ще се оправи.
Принципно излиза в едно малко прозорче линка и като го щракна тогава се отваря в браузъра. Но и както казваш, пак става. Дава ти линк, това е идеята, да получиш директно линк, а не да се занимаваш със сайтове принт скрийни прикачания и т.н.
Разбираш ли ? 3-4 щракания, е по-лесно и удобно от многобройни прозорци и щракания и прикачвания и дълга и широка.
===========================================
Олег, къде ти го дава тоя линк? В някакво специално прозорче или копираш линка на страницата с ъплоуднатото изображение? Твоята версия да не е друга, че на нас не ни излиза бутон "share", а вместо него "share via Screencast.com" моята версия е 2.8.13007 Толкова пък неинтуитивно да е, ... явно някъде бъркаме. Прав е Ситито.. защо ли си усложняваме живота..
Май се дублираме с въпросите... ссссориииииии...![]()
А бе юнаци, какво значение има дали е само share или share viа screencast. Нали програмата e свързана със screencast и чрез нея се шейрват тези картинки.
Това споделяне трябва да се качи някъде първо, вас не ви интересува къде, а после да вземете някакъв линк, да го копирате и пейстнете.
Програмата прави всичко автоматично.
share via screencast e бутона да. Което е същото.
Ако не ви работи, пробвайте утре. И на мен ми даде някаква грешка, както написах в предният пост.
Да, ама като копирам линка на страницата, ще я поставя където и да е цялата, а не само изображението...А бе юнаци, какво значение има дали е само share или share viа screencast. Нали програмата e свързана със screencast и чрез нея се шейрват тези картинки.
Това споделяне трябва да се качи някъде първо, вас не ви интересува къде, а после да вземете някакъв линк, да го копирате и пейстнете.
Програмата прави всичко автоматично.
share via screencast e бутона да. Което е същото.
Ако не ви работи, пробвайте утре. И на мен ми даде някаква грешка, както написах в предният пост.
Олег и на мен по едно време ми даваше, че няма връзка със сървъра, но преди да се повреди явно съм копирала линка и най-после излезе нещо тук, макар че не се виждаше в началото??? Нищо не разбирам вече, но важно е, че се получи НЕЩО най-накрая......Олег, къде ти го дава тоя линк? В някакво специално прозорче или копираш линка на страницата с ъплоуднатото изображение? Твоята версия да не е друга, че на нас не ни излиза бутон "share", а вместо него "share via Screencast.com" моята версия е 2.8.13007 Толкова пък неинтуитивно да е, ... явно някъде бъркаме. Прав е Ситито.. защо ли си усложняваме живота..
Май се дублираме с въпросите... ссссориииииии...
Същото, което казва djdobi го казвам и аз. Да, дублираме се.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz