Та аз даже не те познавам защо мислиш, че те напътствам..........
----------
Хващам това е същността останалото са подробности............hanuman, точно това имам предвид. Християнството по така наречените събори са го нагласяли според нуждите на духовната върхушка.
Истинския християнин слага "сандалите" и отива в "пустинята". Библията са притчи с ценности, Християнин ли си - следваш ги, от там на сетне всичко друго си е талаш, в това число икони и други подобни символи, като кръст... навярно хващаш мисълта ми, че съм Християнин.
----------
на гроздовата ти на етикета, да не би да е нарисуван Хитър Петър ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ухааа, най-после да те хвана в момент без чувство за хумор.Почти колкото Сити преди теб.
Само не ми казвай, че трейдингът и парите са единствената ти цел в живота и по-далече от това не виждаш, че така пък аз ще помисля, че си врътнал!
Ама изобщо как си наумихте, че Господ ми върти търговията?
Иначе Бога не ми го пипайте - не сте по-велики от него. Наред ли сте - пак повтарям - религията е едно на ръка, печеленето на пари от форекс - друго и не чакам бог да ми спуска печалбите, макар че за всичко може да помогне, ако пожелае.
Сити, GGBG и там който друг си въобразява, че религията е нещо си за подчинение - не е точно така, ама както и да е - слепите едва ли ще прогледнат.
Стойте си неверници като искате, за ваша сметка си е !!!
Последна редакция от Eli2356 : 03-02-2013 на 23:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Кво да ти пипам бога.....Има тоооолкова по-приятни неща за пипане..........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ами пипайте, бе Сити - нали затова изкарвате някои много пари, за да може да си позволите да пипате приятни неща. Но има и неща, даже много по-приятни, които не могат да се пипнат срещу пари. А и не всеки може и иска да ги пипне.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И тях ги пипаме.... Но не ми трябва ПОП или икона или църква, за да се докосна до тях. Ако сам не можеш да ги усетиш..... надявай се на религията да те ориентира...
Да, със Вселенски събор през 5 век са променили и съботата на неделя, но и това е предвидено в библията, че ще се случи неправомерно, но хайде да не задълбочаваме, все пак е форекс-форум.RyMu,тука този цитат .... не знам да ли ти прави впечатление, но се говори за вселенски събор, който с игра на думи заобикаля написаното като Заповед : "Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;"
това навярно се е наложило, понеже Християнството е трябвало да измести съществуващите Богове, а народа е свикнал да отправя молитви към образи: Зевс, Тангра и подобни, и за по-лесно налагане на религията навярно са го наложили това с иконите. ... хич не изключвам да е имало силен конспиративен елемент.
Сити, религията може да те ориентира по всеки въпрос, но също така е казано и че всеки сам трябва да реши и да си носи последствията от решенията.
Религията може само да ти помогне, в никакъв случай няма да навреди, ако се тълкува правилно, а не се изопачава както често се случва.
А това, което сам можеш да усетиш без религия, може да е твърде грешно, а ти да си мислиш, че е правилно.
Последна редакция от Eli2356 : 03-02-2013 на 23:42
Eli2356, Мдаааамммм..... самия факт, че мине-немине и поповете променят я текст в библията, я некоя дата, я некой празник е достатъчно показателно БОГ или ПОП диктува това, в което ти се кръстиш.....
Само комунистическите учени обаче - много ти е демоде информацията. Останалите напротив. В Швейцария откриха наскоро даже "божествената" частица, ако не си чул - понеже ни продъниха ушите по всички медии. И все повече научни доказателства излизат за съществуването на Бог.
Eli2356, Религията е за стадото..... То и самата библия това казва - там приказката за пастира....... е аз не искам овчар да ми подсвирва и да ми казва кое е правилно и кое - не.
----------
Ели, поспри се, чадо !!Само комунистическите учени обаче - много ти е демоде информацията. Останалите напротив. В Швейцария откриха наскоро даже "божествената" частица, ако не си чул - понеже ни продъниха ушите по всички медии. И все повече научни доказателства излизат за съществуването на Бог.
.................................................. ................................................
Emil Enchev (03-02-2013)
Всеки е свободен да вярва в каквото реши , няма смисъл от подобен спорEli2356, Религията е за стадото..... То и самата библия това казва - там приказката за пастира....... е аз не искам овчар да ми подсвирва и да ми казва кое е правилно и кое - не.
----------
Ели, поспри се, чадо !!
.................................................. ................................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.