Ми аз и до там не мога да стигна, нещо много ми куца... все затварям на загуба, вярно по малка от това ако не съм го направил, но си е загуба, мнооооого рядко ми се е случвало да изляза на + от цялата схема...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Pesho, Адаш, хеджирането е като да имаш две гаджета..... в един момент и двете ти бият шута.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Лека от мен...това евро направо днес разби с това 1.37...понеделник ще бъде интересно....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си сложила плаващ стоп, нямаш проблеми. Това ще го гледам утре, вече съм почивка.оставям сичко,квото стане,влязох знам ли...
тамън се зачетох туканка
http://www.bkassetmanagement.com/eur...d-of-ecb_3937/
----------
Момци лека Ви нощ и честит Ви Петльов ден!
Сега да почерпите
лека
Лека и на теб!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Охх остави, преди няма и месец нещо от сорта се получи и доста здраво се сгромолясах на земятаВтори път няма да го правя !
( трябваше да се обърна към професионалната страна на Плевенчанките ! )
Айде, пък да се похвалиш, ако излезе нещо....Реших......
Едната къса и прибирам профита, да има за уикенда.....
Другата я оставям за понеделник, може па и да излезе нещо я за Канарите, я за Карибите........[COLOR="Silver"]
----------
Къф петльов ден, тва е втори февруари - ден на всички курви и курвари
Ай да спим, че два деня пак мъка, мъкааааа.............................................................. ................................................
Последна редакция от Eli2356 : 02-02-2013 на 02:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами зависи пак от точната ти преценка дали крайния резултат след свалянето на хеджа ще е 0, - или +. Все пак има надежда да е +, отколкото, ако си затворил сделката на -, тогава вече няма надежда.
Какво сега - хеджирането оправи и към плевенчанките се насочи - казвай сега за плевенчанките - аз имам частично плевенски корени.Гала и Слави Трифонов също.
Виж сега, ако съм те обидил, съжалявамПросто са си дашни момичета и им се носи славата, няма как да го отречем
И не мисли, че слагам всичко под един знаменател, както всички жени са К***и или каквато известна фраза ти дойде. Всичко е до самата личност![]()
Не си ме обидил, не си казал нищо лично. Щеше да ме обидиш, ако беше казал " ей, тия тъпи кютуци плевенчаните", а това, за което говориш предполага по-скоро чаровност. Не знаех, че им се носи такава слава, само съм подочувала... а и както казваш - навсякъде има и от тия, и от ония. А и съм повече шопкиня май.
Хайде Лека и от мен!![]()
Добрю ютрю
На всички ПЕТЛЬОВЦИ пожелавам
ЖЮВИ, ЗДРАФИ и най-вече КОРАВИ
Хи хи хи
http://www.vsekiden.com/126067