Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си падаш по дъртаци.... яснуууууу......
.................................................. ...........................
----------
Аз над Плевен и със самолет ме е страх да прелитам...........
Преди години в Куба като бях (17-18 годишен) имаше едни плевенчанки. Сестри. Едната 16 годишна, дет се бяхме залюбили с нея, сестра и студентка, 20+
ми....... стопиха ме..................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
гугутка мамина....сефте ли виждаш ден с пейроли......
басмайката тез надуваемите толко ли реални ги праят вече.....
хубава вечер от мене!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Хахах ми такива са тено какво да ги правиш, защо да стоят неначесани
Виж на лично имам едно питане към Тебе
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има разни стратегии с хеджиране, например http://www.forexstrategiesresources....egy-sure-fire/ на English, но тук става въпрос за най-обикновено откриване на насрещна позиция, което е равносилно на замразяване на загубата до моментния й размер. MТ4 позволява това, някои брокери не взимат маржин като има насрещни позиции, други взимат...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мей би не плевенчанки са виновни, а плевенчани????
----------
Баси извратеняците..... минути преди затваряне се сурна надолу..... е, как да затварям късите???? Как да ги оставя да нощуват при риск за гап???
![]()
оставям сичко,квото стане,влязох знам ли...
тамън се зачетох туканка
http://www.bkassetmanagement.com/eur...d-of-ecb_3937/
----------
Момци лека Ви нощ и честит Ви Петльов ден!
Сега да почерпите
лека
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Реших......
Едната къса и прибирам профита, да има за уикенда.....
Другата я оставям за понеделник, може па и да излезе нещо я за Канарите, я за Карибите........
----------
Къф петльов ден, тва е втори февруари - ден на всички курви и курвари
----------
Ай да спим, че два деня пак мъка, мъкааааа............![]()