Има, има щот иначе и 10 % активност няма да имаЕдин мангал го питат днес : " Ше гласуваш ли бе ? " " ДА
"
" Знаеш ли кво е референдум ? " "......"
" Знаеш ли за какво се гласува ? " " ..........."
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, Фицка, имам 2 средни и 2 висши дипломи (всички са технически) . И пак се чувствам некомпетентен да дам мнение по този въпрос.
За това и не гласувах.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами да, как може да се коментира че някой бил спечелил , като това не е гласуване за партия ....От една и съща партия са гласували и "да" и " не" . С 80 % не гласували това си е бойкот на референдума, и тъп да си ще го разбереш............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нямам дерт, ама ми е криво за овцете.... мойто съм си го натъкмил......
----------
Ами едно средно от Хавана, Куба и друго средно от БГ, Пловдив, кво има за разбиране?
plovcity, тебе като строител, не са ли те командировали на времето за строителството. Спомням си че от всеки окръг с автобуси ги караха на строежа на 5 и 6 блок. Отделно имаше от целия соц. лагер. Дори от Куба имаше чернилки.
фицката, Ама тва на дръти години със самообразованието най- ми допада..... по гръб, компотя на една ръка разстояние, лаФтопа на коремче и Форекс, форекс...... уикенда на джакузи, запазени бабки... абеееее... лайф
----------
7-8 годинки имам по национални обекти, ама по нашия край - "секретни" обекти из Родопите![]()
Е нали тва рекохПочва некво филмче по НВО дет не съм го гледал
![]()