Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колко години "ще ни дои НАП" за този референдум бледнее в сравнение с постоянното доене за бонуси на служителите от всякакви държавни ведомства.
Аз тук не прочетох някакви конкретни доводи и цифри за това защо противниците на АЕЦ са против? И обратното. Или само така се пише пак за бонуси... спор да има
Признавам, не съм чела цялата тема, но и това, което прочетох мисля, че е достатъчно.
Пп: Сити, няма защо да ти е толкова болно, защото 1/3 от ГЕРБерите са гласували "за" - т.е. напълно безпартийно, така че вотът не е партиен, а това какво се коментира тук едва ли има някакво значение за крайното решение.
Последна редакция от Eli2356 : 27-01-2013 на 21:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Не съм специалист и съответно нямам мнение. Но гледайки новините и там не чувам аргументи, а само политически нападки, което според моето скромно мнение няма нищо общо с ядрената енергетика.
Отново и отново всичко се политизира.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
няма и как да чуеш аргументи , защото това го превърнаха в политически въпрос....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
От новините не очаквай аргументи. Иначе който се интересува, намира - ето аз например днес научих, че ядрената енергия е най-евтината и ще остане такава още 50г. поне, Страшното е не самото строене, а премахването след това, включително отпадните продукти от времето на експлоатация - това струва колкото строенето, че и повече ако се вярва на тези твърдения и опит в Германия.
А че ГЕРБ дадоха контра на строителството след посещението на Хилари Клинтън в БГ и разговорите с нея мисля, че всеки може да го види - първо се отказаха от изпълнителя по сегашния договор и казаха, че друг трябва да е, после съвсем тръгнаха да се отказват от строежа. А след време ще видим и как се появява нов - американски инвеститор.
Последна редакция от Eli2356 : 27-01-2013 на 22:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz