Е сега пък и подробности да търсим.Близки са си хората.На фицката му кипи кръвта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak , няма да продължа "спора" с теб , колкото и да очевидно ,че на теб ти е изключително приятно и забавно да квалифицираш хората и да продължаваш да се държиш арогантно и грубо. Това , което подчертавам ,че е манипулативно да преекспонираш личния си опит и да го обявиш за нещо общовалидно, защото ти точно това правиш.Искаш да се заяждаш, ами ок няма да си нито първата нито последната.
Маниерът ти на изказ към Лечението по принцип, френдли - простовато ме подтикна да го изкоментирам .
Медицината е доста по - сложно Нещо от "теб" и "мен" ,както и от "само хомеопатия" или "само салбутамолче , вентолинче ,или чайче с парацетамолче".
Нямах и нямам никакво желание да споря с теб персонално, защото от форумните ти изяви е очевадно за всички , кой има мнение по всичко и как понася чуждо такова .
Последна редакция от RyMu : 21-01-2013 на 11:55
anonimen komardjia (21-01-2013)
Mи не - всичко е на всеогледание тук във форума.По-старите смешки може и да си ги пропуснал. Може и други подобни да срещнеш в бъдеще. Сега като чета какво съм писала снощи се чудя как да го коригирам, че то чак пък толкова на всеогледание не бива.
Но не се учудвай много - както казва Hanuman испанците имат по-гореща кръв от вас, канадците, а Прасчо пък по разни причини се нарежда даже в челните редици.
Руми, интересен спор сте завъдили вече трети ден се забавлявам.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-01-2013 на 11:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Че аз не споря с теб имам си някакво виждане по въпроса, ти упорито се опитваш да ми натресеш твойто и се увиваш ама така, ама онака от желание да да се приеме "компетентната " ти диагноза".Novak , няма да продължа "спора" с теб , колкото и да очевидно ,че на теб ти е изключително приятно и забавно да квалифицираш хората и да продължаваш да се държиш арогантно и грубо. Това , което подчертавам ,че е манипулативно да преекспонираш личния си опит и да го обявиш за нещо общовалидно, защото ти точно това правиш.
Маниерът ти на изказ към Лечението по принцип, френдли - простовато ме подтикна да го изкоментирам .
Медицината е доста по - сложно Нещо от "теб" и "мен" ,както и от "само хомеопатия" или "само салбутамолче , вентолинче ,или чайче с парацетамолче".
Нямах и нямам никакво желание да споря с теб персонално, защото от форумните ти изяви е очевадно за всички , кой има мнение по всичко и как понася чуждо такова .
Сподели съм нещо и какво толкова сложила съм хомеопатията в графа не се занимавам повече и какъв ти е проблема.Няколко пъти ти казах ти си се лекувай както намериш за добре.Нося отговорност само за решенията за моето си здраве ти за твоето.
1.Не се наложи мнението- ами чудо голямо.
2.Колко ли пък ще е умно да приема чуждо мнение как да се лекувам и да уважа такова мнение от разговор тръгнал от общи приказки- хайде малко уважение към интелигентността ми.
3.Сега ми обясняваш, че медицината била сложно нещо - а преди това обясняваше че от едно изречение и с поглед разбирали специалистите.
Много ти се нрави да ми вадиш реплики от контекста, но с това в общи линии какво показваш, че имаш някакви слаби умения в словесна гимнастика нищо не казващи- ами давай, аз от тая работа пари изкарвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Леле каква веселба е настанала тука
.................................................. .......................
Mи не - всичко е на всеогледание тук във форума.По-старите смешки може и да си ги пропуснал. Може и други подобни да срещнеш в бъдеще. Сега като чета какво съм писала снощи се чудя как да го коригирам, че то чак пък толкова на всеогледание не бива.
Но не се учудвай много - както казва Hanuman испанците имат по-гореща кръв от вас, канадците, а Прасчо пък по разни причини се нарежда даже в челните редици.
Руми, интересен спор сте завъдили вече трети ден се забавлявам.Не си мисли, че само на теб ти е забавно................................
Кфи диагнози , кфи гимнастики ,кфи 5 $ , бе![]()
Само от уважение , но към форума аз ще спра да давам ,а ти давай и изкарвай колкото интелигентността ти позволява.
пп. все по някое време , всеки остава на саме с диагнозата си .
моята диагноза е САПУН - синдром на амфетно придобитата умствена недостатъчност...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Е, за тия дето ми ги слагашПо всички, не,опазил ме Господ , имам си приоритети и вярвай ми в тази област мога и имам правото да ти изнеса лекция, ( което не смятам да правя никога повече, освен сега , но за кратко ) , а репликата не беше към теб персонално , надявах се поне това да си схванала , защото очевидно останалото не си .
Хомеопатията има философията и принципа -действай на подобното с подобно и има за цел да модифицира патологичната реакция на организма към нормална такава , а не директно да я премахва.
И както менторски ми даваш задача да се "кротна ", аз ще се , но не преди да ти изменторствам и аз :
За твоето заболяване, независимо ,че е от 30 г., явно нищо не ти ясно , защото дори и в началото да е било само това , в последствие в резултат на среда , начин на живот -пушене (и не само ) , по- често повтарящи се инфекции ,по- затегнато протищи при пушачи ,имаш поне още 3 диагнози : хроничен бронхит , емфизем , мневмофиброза, (в какви форми и колко изразени е дълга тема ),т.е твоят терен( организмът ти и белият ти дроб в частност) е променен , не е интактен като при дете или непушач с "чиста" диагноза астма( макар, че и там има мн. особености , класификации и т.н.). Няма как да очакваш хомеопатията да повлияе теб по начина , по който ще повлия дете или непушач.Поне това се надявам да не оспориш и отхвърляш априори ,защото поне до тук , мението ми за теб е като за спорещ , (повечето пъти с аргументи) и мислещ човек.
Поздрави и успехи на теб , Novak!
пп/ извинявам се за дългата лекция и макар ,че мястото и' едва ли е тук , смятам за полезно, и правилно нещата да се слагат по местата им - принципно, ама явно нещо паметта ти изневеря,Руми,
Или това някой друг го е писал.
П.с.Да не си някоя нереализирана медицинска сестра, че тъй се пениш като не те вземат насериозно по здравни теми.