Точно това имах предвид - нещата никога не са еднозначни, така че спора ви с Новак е безпредметен.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
силно предметен е , защото аз не отричам нито едното , нито другото, и за двата принципа си има време и място , не си вниканал изобщо , просто си дал едно чисто по мачовски "санкциониращо "мнение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (20-01-2013)
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
RyMu (21-01-2013)
Къде има мач ? Кои играят? И какви са коефецентите ...........
.................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Естествено , и слава богу ,че все още е в първо, иначе ...![]()
, акцентът е в посланието ,не в лицето ...
.
Гледай да се справиш с твойта "една уточнена " -със или без хомеопатия , искрено ти го желая, един приятелски съвет - избягвай такива изрази като "скачане" , "ощипани" неща, не звучи добре в устата на дама . Ако не вярващ на мен, питай семейния си лекар
![]()
Поправям се , може и без изречение, много често 1 поглед е достатъчен
Нравоучителното ти тонче ще го пропусна, приятелски съвет в стил лицемерие също.
Споделих личен опит, имах си мойто 5 годишно залитане по алтернативни методи не доведе до нищо добро.
Относно семейния ми лекар от над 20 години вече, съм си видяла грешките че когато не съм го послушала винаги последиците не са били добри, та вече съм на фаза като ми каже прави А,Б и т.н. и го правя.
За разлика от много хора аз мога да си признавам грешките, потрошила съм една камара пари по алтернативни медицина, дали съм чела и проучвала излишно е да споменавам и то след като винаги съм се съветвала с доктора си и той ми е казвал нещо от типа- скептичен съм, че ще помогне, но няма да навреди, само за едно нещо категорично ме спря, та нормално е след толкова години и опитвайки хиляда неща да имам доверие на конвенционалната медицина практикувана от този лекар.
Като сме имали случаи да ми се каже -това не е от моя ресор- отивате при еди кой- си доктор от мое име и проблемът пак е бил решаван.
Но пък ти ги решаваш с поглед и от едно изречение направо си си сбъркала попрището стани един онлай съветник и почвай да печаташ парички- шарани бол на тоя свят ще има и за теб.
Искаш да се заяждаш, ами ок няма да си нито първата нито последната.
----------
Щом е тежка категория, аз съм категория перо, пък и никога не изпадам в агресивни състояния израз на безсилие са според мен.
Да де, щото още първия ден става ясен победения и той понеже има достойнство се оттегля достойно, за да не се излага и на другия ден и даже се прави, че нищо не е било, ако може и публиката да забрави, че иначе - голям, по-точно вечен срам го чака.
ПП: На мен пък неща като "скачане" и "ощипани" в устата на дама не ми звучи зле, особено ако са добре подплатени с факти. Аз лично бих ги отминала с пренебрежение, особено ако знам, че не са коректни.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-01-2013 на 22:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е аз отричам едното и какво от това, нещо ме прави лоша черна, защото ти не търпиш някой друг да мисли различно.
П.с.Прави разлика, че едно да си говорим "по принцип", друг е на чужд гръб диагнози да раздаваш, но не ти живееш с това заболяване нито ще поемеш отговорността, ако ответната страна ти последва съветите и водейки се по тях нещата не протекат добре.
----------
Кое е доказана научно, специалисте по всичко- или защото вие сте го казали и трябва се приеме за вярно.Или, че ми дойде акъла в главата и реших да не съм вече ходеща столевка за представителите на алтернативната медицина.Не всичко е субективно. Тук нещата не са от типа "въпрос на вкус" а доказани научно. И щом е така, няма как да има субективност.
Все едно аз да обяснявам на някой зъболекар как да си върши работата и той да ми уважава мнението, при положение, че дори не съм учил в МУ. Еми няма как да стане.....И по-добре.
----------
На теб ще ти подаря едно клакьорско екипче.................................................