Не е лесно да признаеш, че си сгрешил. И да - нужно си е достойнство за това.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356 (20-01-2013)
Пловсити гледам те назад говориш за закостенялост и фантазии, а ти не беше ли оня с джаза и производните му, дето се мислеше за много стилен с това което слуша ?
Кажи сега, което те кара да се мислиш за стилен с това което слушаш? и неприемането на останалата музика как кореспондира с закостенялостта?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам няма да се състои от помагачи-викачи, а от плат. Ако се колебаеш за цвета, предлагам сив, че най-много мерцедеси такъв цвят съм виждала, пък и да си отива с аватара му, а ако можеш да си позволиш и заслужава може и най-модерния цвят сега "хамелеон"- с едно натискане на специално копче се променя цвета на цялата кола/дреха в случая за секунда.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ело стига са занимава с хората, ам идвай да са праскаме![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Оффф, а да го отложим за утре - днес ме боли главата, въобще не съм в кондиция, отпаднала се чувствам - силите ми стигат само да драсна от време на време някой ред и то насила... Ти пък откъде толкова мощ - не ти ли стигат тв каналите, торентите, другите мацки, пък и аз, и то докато търгуваш - 3 минути остават до търговията?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Поне един саксофон набързоОффф, а да го отложим за утре - днес ме боли главата, въобще не съм в кондиция, отпаднала се чувствам - силите ми стигат само да драсна от време на време някой ред и то насила... Ти пък откъде толкова мощ - не ти ли стигат тв каналите, торентите, другите мацки, пък и аз, и то докато търгуваш - 3 минути остават до търговията?
Къв пазар те гони по това време бре любима![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Чакай, че тамън ентусиазирано тръгна в мойта посока.![]()
Трябва да се уважаваме - аз досега все съм те уважавала общо взето, сега и ти трябва да ми уважаваш физиологичните нужди - пак нищо не си направил и сигурно ще ми идва, та ми е толкова отпаднало.
![]()
![]()
![]()
Като ти е отпаднало, таман Фицката ще те разбуди и тонизира.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Eli2356 : 21-01-2013 на 11:51
Пропуснал ли съм нещо!?.................................................. .................................................. .................................................. .....................................