GGBG (17-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се получи както аз очаквах със дракона. Но и утре е ден. Ще го прослушаме от всякъде!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя дракон да не е някаква пеперуда? Или малко е грубоват за пеперуда?Eli2356, на мен ми е интересен дракона. Заради него ще изчакам, за да видя поведението на стратегията.
http://www.forexstrategiesresources....ragon-pattern/
Сега чета и се просвещавам.
Лека вечер!!Казах преди час, че влизаме в рейндж, а ти точно сега реши да пробваш дракона.
Сега ще го разгледам.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, стана ракиено време. Шалтера го теглих на почти добър профит. 15 пипса биват. Но със вчерашния пост грииди ми подпали фешеците. Та сигурно няколко дни ще се ровичкам из разни линкове. Този дабъл лег дава сигнал предхождащ 9/30 на М5. Поне сега го показа. Може би не винаги. Та имам играчка за няколко дни.
Междувременно, за де стоиш с празни ръце дотогава може да се възползваш и от пътя към 1,3486
Случайно какво ми направи впечатление - не се бил присмивал В МОМЕНТА.А в миналите моменти? Даже от първия момент започна разговор с мен в този форум с това - със заяждане и присмиване.
И във връзка с това се чудя: с какво аз съм по-лоша от останалите моми тук, че с всяка новопоявила се почваш разговорите с много подмазване и усмивки, даже с романтични стихове, а с мен - с караница, присмиване и отричане?
Не можа ли и с мен така да почнеш, като с всички останали?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
оХХХХХХХХХХХХ
Напънахме го !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!![]()
Защото си специална Ели затова така се отнася с тебе,а дет викаш за дългите да се отворят отново аз вече го направих и то току взе да връща избързах.Междувременно, за де стоиш с празни ръце дотогава може да се възползваш и от пътя към 1,3486
Случайно какво ми направи впечатление - не се бил присмивал В МОМЕНТА.А в миналите моменти? Даже от първия момент започна разговор с мен в този форум с това - със заяждане и присмиване.
И във връзка с това се чудя: с какво аз съм по-лоша от останалите моми тук, че с всяка новопоявила се почваш разговорите с много подмазване и усмивки, даже с романтични стихове, а с мен - с караница, присмиване и отричане?
Не можа ли и с мен така да почнеш, като с всички останали?
Уааау!! Добре че излязах на време!.................................................. .......